1. Lykkeland lekeland

Lykkeland, Lekeland i Steinkjer

Lykkeland, Lekeland i Steinkjer

Lykkeland er et lekeland på ca. 800 m2 som inneholder blant annet et lekeapparat på ca. 200m2 og på flere nivåer. Den er fylt med fysiske utfordringer for barn i alle aldre. Lykkeland har tilrettelagt for aktiviteter som øker kroppsbeherskelsen, bedrer motorikken og stimulerer hjernen – alt i lystbetont lek med andre barn.

Du finner bl.a disse lekeapparatene:
Megasklie – Sykkelbane – Snurrende twizzler – Snurrende tre – Minikarusell – Gravitasjonsbord – Hamsterrull – Ormtunnell – Air-hockey

2. Dampsaga bad

Dampsaga Foto:Andreas Buarø Photography

Dampsaga bad og gym er et komplett anlegg for hele familien med:
– tre store vannsklier
– aktivitetsbasseng med bølgemaskin
– boblebasseng
– stupetårn
– varmebasseng
– babybasseng
– lekebasseng
– badstuer
– spa
– treningssenter

3. Egge Museum

Egge Museum Hest-og-vogn-foran-utstillingshall

Egge Museum Hest-og-vogn-foran-utstillingshall-

Egge Museum får du et innblikk i hvordan det var å leve på en middels gård i Trøndelag i siste halvdel av 1800- tallet. Rett som det er får du en demonstrasjon av gammelt håndverk som bakst eller håndarbeid. Er du glad i dyr og traktorer så har de det også – velkommen til Egge!

4. Føllingstua Camping

Føllingstua Camping

Føllingstua Camping er Steinkjers mest barnevennlige overnattingssted der det ligger ved Snåsavatnet. Minigolf, båt- og kanoutleie og idrettsparken rett ved siden av. Fint utgangspunkt for opplevelser i Steinkjer og Snåsa.

5. Oftenåsen

Oftenåsen Foto: Espen Andre Wåde

Oftenåsen – Foto: Espen Andre Wåde

Oftenåsen med verdens største hagestol er et perfekt turmål for familien. Det er godt tilrettelagt tursti til toppen. Søndager er det servering fra Peilehytta på toppen.