Trøndelag

Familieferie i Levanger

Ønsker du å samle hele flere generasjoner til familieferie i Levanger for en langhelg eller mer? Bruk tid sammen og skap gode minner - vi gir deg tips til planleggingen!

Trøndelag

Reis langs spennende sideveger

Vil du finne frem til perlene, skreddersy ferien etter egne behov og ta dagene litt som de kommer? Da har vi noen tips for å hjelpe deg med planleggingen.

Trøndelag

Turplanlegging og Opplevelsespakker på Innherred

Ta med kjæresten, ektefellen, vennegjengen eller familien og opplve den historiske matregionen Innherred! Tjenestenavet Visit Innherred hjelper deg med planlegging av ditt besøk - fra start til slutt!

Trøndelag

Golf i historiske omgivelser

Stiklestad Golfklubbs bane i Verdal er en meget naturskjønn 18-hulls skog- og parkbane beliggende på en halvøy i Trondheimsfjorden.

Trøndelag

Matopplevelser på Innherred

Mattradisjonene på Innherred er mange - og gamle. Spis lokalprodusert gårdsmat tilberedt med kjærlighet eller internasjonal vri. Nyt ureist mat og drikke og nyt naturen samtidig.

Trøndelag

Julehandel på Inderøy

Legg årets juletur til Inderøy og bli ferdig med hele julehandelen. Handle både mat og gaver uten å stresse. Maten er kortreist og gavene unike langs Den Gyldne Omvei.

Trøndelag

Gyldne Øyeblikk til ditt arrangement

Vil dere ha mer innhold til arrangementet deres? Vi skreddersyr gode løsninger for dere, sammen med våre proffe samarbeidspartnere! La oss skape Gyldne Øyeblikk til ditt arrangement!

Trøndelag

Utleie av sykler, fiskeutstyr og kano på Innherred i Nord-Trøndelag

Ønsker du å leie sykkel, fiskestang, kano eller alt på en gang? Vi hjelper deg med gjennomføring og planlegging!

Trøndelag

Sykkel på Innherred i Trøndelag

Innherred har et fantastisk kulturlandskap og vakker natur med korte avstander og mange spennende steder å besøke - bli med på tur du også!

Trøndelag

Grottevandring på Mokk

Bli med på en spennende vandring inne i vakre kalksteinsgrotter på Mokk gård og la deg fascinere av underjordiske vannfall!

Trøndelag

Barnevennlige Innherred

Har du barn med på ferie er det alltid spennende å finne på ting - på Innherred kan vi anbefale alt fra lekeland til museumsbesøk og lek i fjæresteinene.

Trøndelag

Aktiv langhelg i Levanger

Velger du å legge en langhelg i Levanger, kan du oppleve mye på kort tid, med hvilepulsen i behold! Opplev Ytterøy med El-sykkel, fjelltopper og Trehusbyen - Se våre tips under!