Trøndelag

Marsimartnan- et vintermarked i Levanger

Marsimartnan er et et vintermarked i Levanger i Midt-Norge, som er bygd på tradisjoner, kvalitet, kultur og opplevelse.

Trøndelag

Historiske turmuligheter i Trøndelag

Hva med en tur i Olav Den Hellige eller bondehærens fotspor? det er mange historiske turmuligheter i Trøndelag. Vi viser deg de historiske vandrerutene.

Trøndelag

Levanger: Dagstur fra Trondheim

Levanger, med sin unike trehusbebyggelse ligger bare 1,5 time fra Trondheim med toget. Nyt deilig mat, vakker natur, kunst, kultur og shopping. Velkommen til Trehusbyen Levanger!

Trøndelag

Opplev Innherred i Høst

Innherred har mye å tilbyd også på høsten. Enten du trives best utendørs eller du liker deg inne når høsten kommer vil du finne noe som passer nettopp deg!

Trøndelag

Familieferie i Levanger

Ønsker du å samle hele flere generasjoner til familieferie i Levanger for en langhelg eller mer? Bruk tid sammen og skap gode minner - vi gir deg tips til planleggingen!

Trøndelag

Reis langs spennende sideveger

Vil du finne frem til perlene, skreddersy ferien etter egne behov og ta dagene litt som de kommer? Da har vi noen tips for å hjelpe deg med planleggingen.

Trøndelag

Turplanlegging og Opplevelsespakker på Innherred

Ta med kjæresten, ektefellen, vennegjengen eller familien og opplve den historiske matregionen Innherred! Tjenestenavet Visit Innherred hjelper deg med planlegging av ditt besøk - fra start til slutt!

Trøndelag

Golf i historiske omgivelser

Stiklestad Golfklubbs bane i Verdal er en meget naturskjønn 18-hulls skog- og parkbane beliggende på en halvøy i Trondheimsfjorden.

Trøndelag

Matopplevelser på Innherred

Mattradisjonene på Innherred er mange - og gamle. Spis lokalprodusert gårdsmat tilberedt med kjærlighet eller internasjonal vri. Nyt ureist mat og drikke og nyt naturen samtidig.

Trøndelag

Julehandel på Inderøy

Legg årets juletur til Inderøy og bli ferdig med hele julehandelen. Handle både mat og gaver uten å stresse. Maten er kortreist og gavene unike langs Den Gyldne Omvei.

Trøndelag

Gyldne Øyeblikk til ditt arrangement

Vil dere ha mer innhold til arrangementet deres? Vi skreddersyr gode løsninger for dere, sammen med våre proffe samarbeidspartnere! La oss skape Gyldne Øyeblikk til ditt arrangement!

Trøndelag

Utleie av sykler, fiskeutstyr og kano på Innherred i Nord-Trøndelag

Ønsker du å leie sykkel, fiskestang, kano eller alt på en gang? Vi hjelper deg med gjennomføring og planlegging!