Trøndelag

Laksefiske i Steinkjer

Vil du fiske laks i Steinkjer? Steinkjervassdraget har åpnet for laksefiske etter rotenonbehandling, og byr på drømmeforhold igjen - mye nydelig fisk og flotte forhold!

Trøndelag

Pakke: Opplev Den Gyldne Omvei i Sommer

Opplev kortreist mat på sitt beste mens du nyter trøndersk kulturlandskapet og utsikten over den blå Trondheimsfjorden.

Trøndelag

Stiklestadsommer – Lek som vikingene på Stiklestad

De er overalt på Stiklestad, og dukker opp når når du minst venter det. Nyhet i år er Arvesølvet - en vandring på FOlkemuseet hvor du møter familier fra tre tidsepoker - 1898, 1942 og 1959.

Trøndelag

Vandring på Innherred

Å vandre på Innherred byr på naturopplevelser for alle. Enten du er gammel eller ung har Innherred en tur som passer deg og dine ønsker! Trimtur, fjelltur eller kanskje en sykkeltur?

Trøndelag

Sov søtt – spis godt!

Å være på ferie kan være krevende - nye ting skal utforskes, turer skal gås og nye plasser oppleves. Hva er vel viktigere enn en god seng og nydelig mat?

Trøndelag

Opplevelser i Skjækra

Skjækra er et fjellområde i Steinkjer, Snåsa og Verdal. Deler av området ligger i Blåfjella - Skjækerfjella nasjonalpark og det er et eldorado for den som er glad i å vandre, gå på ski, fiske og det enkle friluftslivet.

Trøndelag

Blåfjella-Skjækerfjella / Låarte-Skæhkere nasjonalpark

Blåfjella – Skjækerfjella / Låarte-Skæhkere nasjonalpark er et av Sør-Norges største sammenhengende villmarksområder.

Trøndelag

Villmarksbygda Ogndal

Øst for Steinkjer ligger bygda Ogndal med sine store skog- og fjellområder. Padle kano på Ogna, sykle på grusvegene, vandre i fjellet eller bare speid etter elgen - valget er ditt!