Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Ha ei koselig førjulstid på Innherred!

Kjør til Levanger eller langs Den Gyldne Omvei, bli med på «Jul igjen» på Stiklestad Nasjonale Kultursenter og «Advent på Egge» på Egge museum, ta julehandelen hos oss eller foreningens julebord. Vi har opplevelsene.

Julearrangement

Har du ikke fått julestemning enda eller har lyst til å finne på noe morsomt sammen med familien? Noen av høydepunktene for familien før jul er:

Julemarked på Berg Gård, Straumjul og Førjul i tunet på Gulburet og Glasslåven på Inderøy,  «Jul igjen» på Stiklestad Nasjonale Kultursenter,  Julesjau på Krogsgården på Snåsa,«Advent på Egge» på Steinkjer, og teaterstykket «Julestemning» på Bjerkem i Steinkjer og Førjulsmartnan i Levanger sentrum. Dette er noe som er underholdende både for barn, foreldre og besteforeldre og etter å ha vært med på disse arrangementene har du kommet i julestemning.

Julehandel

Mat skal handles, gaver skal kjøpes og i byen er det stress, men på Innherred er det lys i lyktene, gode lukter, lokal mat og drikke og unike gaver. Ta julehandelen din i Levanger,  Inderøy , Verdal og Steinkjer du har fått en opplevelse samtidig som du har gjort unna mye av julehandelen.

Julebord

Innherreds rike tilbud av serveringssteder gjør at du kan legge foreningens eller bedriftens julebord der du føler at dere får den rette julestemningen sammen med god mat og underholdning. Her er tilbudene mange og tar du kontakt med Visit Innherred kan vi gjøre planleggingen og bestillingen for deg.