Ismenningen Lodge er en fantstisk flott hytte i laftet tømmer inne på fjellene i Snåsa, i nærheten av innfallsporten til Blåfjella-Skjækerfjella Nasjonalpark.Vertskapet er lidenskapelig opptatt av mat, og vi ønsker at dere skal oppleve noe utenom det vanlige.

Julebord

Ved julehytten Ismenningen Lodge & Hytteutleie møter du en lodge som er julepyntet fra topp til tå, noe som gir den perfekte atmosfæren for en skikkelig fest på slutten av året, eller for den hyggelige stund i våre stuer.

Vi serverer all den tradisjonelle julematen du forventer;

Pinnekjøtt, svineribbe med sprø svor, julepølse, medisterkaker, kalkun, spekeskinke, og så mye, mye mer.
Ønsker du å «spare» julematen til juletiden? Eller har du allerede vært flere ganger på julebord og ønsker noe annet i tillegg? Vi tilrettelegger og serverer også en del retter fra vår flotte Fjellbuffet.

Levende lys som blinker i det snødekte landskapet utenfor og kanskje til og med et reinsdyr like rundt hushjørnet, skaper den perfekte rammen for deres julebord.

Vi har pakkepriser på julebord:

 Inkludert i pakkeprisen:
· Aperitiff ved ankomst
· Festdekkede bord og julepyntet hytte
· Stort julebord med fantastisk mat
· Levende musikk og dans
· Flott bar med alle rettigheter
· Herlig atmosfære

Vi tilbyr også overnatting med deilig frokostbuffet.

Ta kontakt for et godt tilbud!

Den beste opplevelsen i de beste omgivelsene får du på Ismenningen Lodge!

Julebord Transport

Vi er behjelpelig med transport til og fra Ismenningen Lodge & Hytteutleie. Vi har gode transportavtaler og priser fra alle byer og tettsteder fra Trondheim i sør og Namsos i nord. Andre steder kan selvsagt også ordnes med transport på forespørsel.