Strømnes er et gammelt småbruk fra 1904 bevart i oldefarstil, på vakre Inderøy, Innherred i Nord-Trøndelag.Her er en oversikt over hva Strømnes kan tilby for at du skal komme i skikkelig julestemning, inkludert juleaktiviteter:

Julestemning ved inngangen til hønhuset på Strømnes. Foto Strømnes

Gammeldags Julelunsj

På Strømnes forberedes jula på gammelt vis med vasking, baking og brygging. Her er det mulighet til å smake, lukte og lære om gamle juletradisjoner.
Nyt en julelunsj med gammeldags stemning. Lar seg også godt kombinere med et møte i Hønhuset. AV-utstyr og trådløst internettilgang disponibelt for inntil 8 personer.

Juleavslutning i rammen av 1905

Vi ønsker velkommen til juleavslutning i rammen av 1905, året Strømnes ble bygd, med nostalgi og trivelig stemning i høysete. Først med vår velsmakende eplegløgg laget av hagens epler. Siden kan dere velge mellom ulike alternativer:
Ekte 1905-opplevelse med 5-retters meny inspirert av festmiddag i forgagne tider.

Tradisjonell 3-retters julemiddag.

Eller velg fra vår norske meny eller sveitsiske meny.
Underveis holdes en liten intimkonsert i det vesle Grishuset, som vil lokke fram den gode adventsfølelsen.

Lær å lage konfekt

Med godt i koppen får dere høre om gamle mat- og konfekttradisjoner og med bordet fullt av søtsaker, får dere lære å lage julekonfekt.
Mens godsakene stivner nytes et godt måltid. Måltidet avsluttes med å smake på konfekten mens resten pakkes vakkert inn. Alle får med seg det de har laget.
Varighet: ca. 4 timer

Juleverksted for voksne

Samles til førjulstrivsel med kollegaer eller gode venner.
Få inspirasjon, vær litt kreativ, nyt god mat og nyt underholdning. Lag julekaker og julegaver i gammeldags omgivelser. Vi stiller forberedt slik at dere kan ha en trivelig stund sammen.
Varighet: ca. 4 timer

Ta kontakt for et skreddersydd og uforpliktende tilbud: