Opplev ei trivelig førjulstid med julehandel i Steinkjer!

Amfi Steinkjer er pyntet i all sin juleprakt og du kan gjøre mange kupp og julegaver til hele familien i Midt-Norges største kjøpesenter, med 100 forskjellig butikker og restauranter i 3 etasjer.

Ønsker du noe utenom de vanlige kjedebutikkene, har Kongensgata i Steinkjer sentrum mange små og koselige nisjebutikkerHusfliden, Mathildes Verden, Kreativ, Inger Lise’s, Malmo Sport, Høyer, Steinkjer Bokhandel, Sørlie Musikk, Bankgården med Baker’n og Grønn Bølge, for å nevne noen.

Nyt god førjuslmat

Man blir ofte litt sliten og sulten av å shoppe. Da gjør det godt å ta en pust i bakken med litt inntak av god mat. Steinkjer’s nye mathall – Chef serverer lokal og kortreist mat av ypperste kvalitet. Kongensgata formelig bugner over av koselige kafeer og restauranter som OX Steakhouse, Chez Mathilde, Hjerteknekten, Mormors Hjerterom, Pizzabakeren og mange flere.

Kommer du med tog, så passer det kansje å ta litt forfriskning på Perrongen som befinner seg på stasjonen før du eventuelt tar toget videre.

Julemarked

Ikke glem «Advent på Egge Museum» den 3.desember, et tradisjonsrikt julemarked, med aktiviteter for store og små, herlig julestemning og god anledning til å handle mange julegaver.

Velkommen til trivelig julehandel på Steinkjer.

Photo credit toppbilde: Espen Andre Wåde