Mokk gård, Overnatting i Ogndal, Steinkjer

Mokk Gård i Ogndal, Steinkjer, Innherred i Nord-Trøndelag

Mokk Gård er en fjellgård i Ogndalen, Steinkjer på Innherred i Nord-Trøndelag, bare 1 og 1/2 time fra Trondheim. I 2012 mottok de sin Økosertifisering. Medlem av Norges Midtpunkt.

 

 

 

 

Her er en oversikt over forskjellige aktiviteter man kan oppleve på Mokk Gård:

Grotte – og Gruveturer
Skjækra, Mokk - GruveI nærheten av gården er det kalksteinsgrotter og kobbergruver fra 1700-tallet. Disse er verdt er besøk. Mokk Gård tilbyr guidede turer til grottene og gruvene og de stiller med det utstyret dere trenger.

 

 

 

Kano
serine_kanoKanopadling er en morsom aktivitet. På Mokk formidler de kanoutleie og du kan padle i elva Ogna som du kjører langs ved på vei til Mokk.

 

 

 

 

Guidet Trugetur
Truger Mokk 2På vinteren kan du gå på ski og bli med på guidet trugetur. Turene kan gjennomføres på dagtid, i skumringstimen eller på
kveldstid med hodelykt.

 

 

 

 

Servering og Overnatting
Ønsker du mat og overnatting så tilbyr Mokk Gård det også.

 

Turmuligheter – Hytteutleie – Fiske
Norges geografiske midtpunktHele året kan området tilby gode turmuligheter. Du kan følge merket sti til Norges Geografiske Midtpunkt eller du kan gå din egen sti. Steinkjer Kommuneskoger og Nord -Trøndelag Turistforening har hytter i området. Til de går det merket sti fra Mokk. Hvis du liker å fiske så har Steinkjer Kommuneskoger gratis fiske i 60 vann og de har båt ved hyttene sine i dette området. Du kan også fiske i Mokkavatnet ikke langt fra gården.

 

Velkommen til Mokk Gård.

Kjøp kart i webshopen vår: Norges Midtpunkt eller Turkart Henning Mokk.