Størst fisk 2013 Torgeir Thorbjørnsen og Kjell Arne Larsen 4450 gr

Størst fisk 2013 Torgeir Thorbjørnsen og Kjell Arne Larsen 4450 gr

I 2016 arrangeres Snåsavatnet Fiskefestival  for 15. gang  i Norges 6 største innsjø og et av Norges beste fiskevann. De siste årene er det blitt tatt flere fisker på over 4 kg og det er konkurranse både fredag og lørdag.

 

 

 

 

Startsteder:

Kvam Motell og Camping - Utsikt over hyttene utover Snåsavatnet

Kvam Motell og Camping – Utsikt over hyttene utover Snåsavatnet

Under fiskekonkurransene har du mulighet til å starte ut fra 7 ulike startsteder. Noen av disse er: Kalugård like ved Kvam Motell & Camping, Føllingstua Camping og Vegset Camping. Her kan du overnatte og spise i nydelige omgivelser og med et trivelig vertskap.

 

 

 

 

 

 

Konkurransetider og premier:

Gullvinnere 2013 Ola Morten Westerhus og Jarle Peder Tillerbakk

Gullvinnere 2013 Ola Morten Westerhus og Jarle Peder Tillerbakk

Det er konkurranse fredag fra kl. 17.00 – 21.00 og lørdag fra kl. 08.00 – 16.00. Det er flere ulike kategorier man kan vinne i og det er premier til en verdi av kr 100.000 kr i premiepotten. I år har GULLVEKTA en verdi på kr 50.000 i premie til den som «treffer» ei tilfeldig valgt ideal vekt (total fangst). Gullvekta ble sist vunnet i 2013; hvis ingen vinner gullvekta et år, overføres premien til året etter og potten vokser seg større.

 

 

 

Watercross:
Scooter show Snåsa FiskefestivalEtter at konkurransen er ferdig på lørdag arrangeres Snåsavatnet Watercross. Dette er et fartsfylt show hvor man kjører snøskuter på Snåsavatnet, like ved Snåsa Hotell. Det er høye hopp, dueller og fart og spenning. På kvelden er det fest med Heimkjær og Sjuende far i huset som spiller opp til dans på Snåsa Hotell.

 

 

Kontakt VI

PRISER: Fra 1390 kr pr hytte.

Prisen inkluderer:
Leie av hytte i to døgn
I tillegg kommer eventuelt: Påmelding fiskefestivalen fredag og lørdag.

 

Vi anbefaler også: