Ox of Norway er en restaurant midt i hjertet av Steinkjer med fokus på god kortreist og lokal mat og drikke.

Her kan du få en god real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære. De står for hele næringslinjen selv – fra produksjon av kjøtt, til nedskjæring, før det blir servert på restaurantbordet.

Steakhuset  er stolte over å kunne tilby et produkt som de har vært med på å forme fra bunnen av. Det er stort fokus på at lokal og kortreist mat skal gå igjen i tilbehøret og mest mulig lokale produsenter av kvalitetsmat brukes. Kjøkkenet står for brødbaksten selv og er veldig stolte over sine surdeigsbrød.  Vegetarretter og glutenfri mat kan bestilles.

Ox of Norway i Steinkjer sentrum

LUNSJ

Lunsj buffet som varierer fra dag til dag. Se facebooksiden deres for oppdatert meny.
De tilbyr også noen faste lunsjretter .

MIDDAG

Her kan du bestille nydelige retter fra A La Carte menyen. Det kan være lurt å bestille bord.

GRUPPEOPPLEVELSE PÅ BESTILLING

Få en utvidet opplevelse rundt den nydelige maten, med å få lagt inn et besøk til gården i Sprova der du får møte og mate de spennende Høylandsfedyrene i kombinasjon med historiefortelling. Dette passer perfekt for mindre grupper fra private – eller bedriftsmarkedet. Det er også mulighet for møte/samling i restauranten i forkant av lunsjen eller middagen. Lerret og prosjektor tilgjengelig.

CATERING

Ox Of Norway er totalprodusent med både oppdrett av kveg, nedskjæring og foredling av mat og kan bistå deg med å gjøre ditt arrangement vellykket!

De har egne telt fullutstyr med griller og utstyr som kan leies bemannet til arrangement/selskap:
– Kokker og personale for å caterering til bryllup, bursdager og andre events of feiringer.
– De tilbyr også direktesalg av kvantum på ferskt oksekjøtt hele året

OM GÅRDEN I SPROVA

Det er Magne Melland og Johannes Hatlegjerde fra Sprova som står bak Ox Steak House. Johannes kommer fra gården Hjellan i Sprova der det eksklusive og kortreiste kjøttet kommer fra. Gårdsbruket Hjellan Ox farm ligger på Hjellan i Sprova med flott utsikt over Beistadfjorden og har en rik historie med drift av dyr og matproduksjon som går helt tilbake til 1602.
Johannes tok over gårdsbruket i 1980 og begynte med høylandsfe i 1997. I dag er det sønnen Gunnar som driver gården, men kjøttet fra dyrene har Johannes tatt med seg videre til den nye restauranten.

Ox of Norway - gård i Sprova med høylands fe