Om du liker å dra på tur alene eller har med familie og venner vil en overnattingstur Innherred by på flotte naturopplevelser. Innherred ligger midt i Norge, bare litt over 1 time nord for Trondheim.

Overnatting – Fjellet

MOKK GÅRD – Aktiv påske nært Midtpunktet

Trugetur hos Mokk Gård, vinteropplevelser, Steinkjer, Innherred

Mokk Gård, vinteropplevelser

Mokk har ledig for sjølhushold i påska. Skiløyper, akebakker, isfiske, fjøsbesøk og oppkjørte løyper inn til Norges geografiske midtpunkt gir gode muligheter for ei aktiv påske. Kårhuset passer for 1-2 familier. 5 soverom med til sammen 9 senger. Hovedhuset passer for flere familier i lag, der har vi tolv soverom med til sammen 30 senger.
Ta kontakt for mer informasjon og priser.
Tel:+47 48 29 46 94 email: post@mokkgaard.no

 

SNÅSA FJELLSTYRE

Skjækerhytta

Skjækerhytta

Snåsa Fjellstyre har 12 utleiehytter som ligger attraktivt til i fjellet som gode utgangspunkt for jakt, fiske og fjellvandring både sommer og vinter. Dette er selvbetjente hytter som må bestilles før du drar på tur. Kan bestilles på Inatur.no

 

 

STEINKJER KOMMUNESKOGER
Steinkjer kommuneskoger – Ogndalsbruket KF har 3 egne hytter til utleie i alle årstider. Hver hytte er fullt utstyrt! Kan bestilles på inatur.no

Hva med å gå fra hytte til hytte i skjækra?

LYST PÅ EN FJELLTUR MED LUKSURIØSE OVERTONER?
Storstua på Ismenningen Lodge og Hytteutleie ved inngangsporten til Skjækerfjella/Blåfjella NasjonalparkIsmenningen Lodge og Hytteutleie er en fantastisk flott hytte i laftet tømmer oppi Snåsafjella.Venter skiene dine på å bli tatt med på en fjelltur – over vidder og islagte vann?

Ta kontakt på tel: 962 39 600 for nærmere informasjon og bestilling.

 

ANNEN Overnatting

Overnatting, kurs og konferanse ved Grand Hotell i SteinkjerQuality Hotel Grand midt i Steinkjer sentrum har påskeåpnet og kjører «gule priser»! Nyt påsken på Steinkjer med overnatting i trivelige rom.

Bestill online eller på tel:+47 74 16 47 00

 

SPETTSPIRET – Hytte i tretoppene

Spettspiret på Letnes Gård

Spettspiret på Letnes Gård

Frister det med en opplevelse litt utenom det vanlige? Da anbefaler vi et opphold i Spettspiret på Letnes gård på Inderøy. Spettspiret er en hytte i tretoppene, gjemt bort fra hverdagens stress. Tenk deg den fantastiske utsikten over Beistadfjorden og slappe av i den oppvarmede badestampen utenfor i vinterlandskapet!

Aktiviteter og arrangement på innherred i påskeferien

Gulburet og Glasslåven, langs den Gyldne Omvei avslutter utstillingen Fargefryd av Solveig Krigsvoll den 8.4 med Kunst og Strikkekafe.

 

SKALLSTUGGU, LEVANGER
Aking ved Skallstuggu i Levanger, 20 minutter fra Levanger sentrum Foto: SkallstugguSkallstuggu ligger i naturskjønne omgivelser 2 mil fra Levanger sentrum og er et fantastisk utgangspunkt for vinteraktiviteter; skiturer i de mange oppkjørte skiløypene i området, randonnee, aking etc. Hytta ligger 440 m over havet og har gode parkeringsmuligheter.

Afterski På Skallstuggu Skjærtorsdag med underholdning av Magnus Hestegrei.

ØYNA – Helt øverst, Inderøy langs Den Gyldne Omvei

Øyna - helt øvert på Inderøy, langs den Gylldne OmveiØyna ligger på et storslått utsiktplatå med panoramautsikt over Inderøy og Trondheimsfjorden i Nord-Trøndelag. Herfra kan man la blikket hvile over et enestående vakkert kulturlandskap, mens du nyter god kortreist mat av høy kvalitet.

Øyna har åpent 13-18 hver dag, hele påska. Gå ikke glipp av deres påskepub på Langfredag 14.4

QUIZ OG BRYGGEDANS PÅ MOSVIK BRYGGE; INDERØY
Bryggedans med Gutvåttan – Palmelørda’n 8.4
Tradisjonell bryggedans med levende musikk av Gutvåttan. Matservering. Hjertelig velkommen – dette blir moro.Foodies Kviss m/ ny vir – Skjærtorsda’n 13.4
Tradisjonell kviss krydret med smaksprøver der sansene våre blir tatt i bruk. Løp og meld deg på.

Svartkjelskaffe ved Norges Geografiske Midtpunkt – Påskeaften
Svartkjelskaffe serveres på Norges Geografiske Midtpunkt ved Mokk Gård og Steinkjer Kommuneskoger
Norges Midtpunkt SA ved Mokk gård og Steinkjer kommuneskoger – Ogndalsbruket KF serverer svartkjelkaffe og saft ved Norges Geografiske Midtpunkt påskelørdag mellom kl. 11.00 og 15.00. Det kjøres også opp skispor med løypelegger den dagen.
VELKOMMEN!

 

Nils Aas Kunstverksted – åpent museum

Nils Aas kunstverksted, Inderøy, Gyldne Omvei

Nils Aas kunstverksted

Ta med kjente og kjære på utstillingene, eller kom innom for en kikk i deres butikk. Spennende bøker finner du også hos der! Åpningstider i påskenferien: Påskeaften og 1. påskedag: 12-16. (stengt skjærtorsdag, langfredag og 2. påskedag).

 

Utstilling på Nils Aas: NIRMAL DHUNSI – DAGBOKSNOTATER (frem til 27.4).

 

Lykkeland – Innendørs lekesenter for barn, Steinkjer

Barnelek på LykkelandIkke lyst til å boltre deg i snøen? Ta en innedag med ungene da vel! Lykkeland er et lekeland som er fylt med fysiske utfordringer for barn av alle aldre. Glade barn, glade foreldre!
Åpningstider påskeferien 2017: 10-12.4: 11-20, 13 -17.4: 11-17

«PÅSKEJAKT» MED PREMIER HELE PÅSKEN!

Sjekk også ut Laserland i samme bygg som Lykkeland – Nord-Trøndelags første og eneste innendørs laserspill

 

DAMPSAGA BAD, Steinkjer
Dampsaga Foto:Andreas Buarø Photography
Lyst på litt vannlykke i påskeferien? Ta med familien til Dampsaga Bad og boltre dere i vannet med vannsklier, aktivitetsbassen og boblebad. Et komplett annlegg for hele familien. Åpningstider i påsken: 8.4 – 17.4: 11 – 17.

 

Påsken er sen i år, men hvis værgudene er på vår side, kan det fremdeles være my snø igjen i høyden.

Skiløyper på Innherred

Skitur i Steinkjer, oppkjørte løyper i fjellet, HenningvolaDet er mange flotte skiløyper på Innherred. Enten du drar på tur for å nyte en appelsin i solhellingen eller ønsker en god treningstur så finner du mil etter mil med oppkjørte løyper.

 

 

Aking – skøyting – trugetur
Trugetur, vinter og snø ved Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark, Mokk, Ogndal. Perfekt for vinteraktiviteter
Hvis det ikke frister med skigåing, hva med å finn en akebakke nær deg eller ta frem skøytene og boltre deg på skøytebanen? Mulighetene er mange på Innherred! Hvorfor ikke ta med deg barna/familien og skøytene på Snåsavatnet? Har du ikke skøyter kan du jo ta med deg sparken! Eller hva med en guidet trugetur rundt det flotte terrenget ved Mokk gård?

 

ISFISKE

Isfiske, Steinkjer Kommuneskoger

Isfiske, Steinkjer Kommuneskoger

Isfiske er en morsom aktivitet om vinteren uansett om man drar på tur alene eller sammen med familie og venner. Innherred har mange flotte vann å fiske i. Se linken for ideer.

VELKOMMEN TIL INNHERRED I PÅSKEN