Om du liker å dra på tur alene eller har med familie og venner vil en overnattingstur Innherred by på flotte naturopplevelser. Innherred ligger midt i Norge, bare litt over 1 time nord for Trondheim.

Overnatting – Fjellet 

Trugetur Mokk Gård

 

Mokk Gård – Aktiv påske nært Midtpunktet
Mokk har ledig for sjølhushold i påska. Skiløyper, akebakker, isfiske, fjøsbesøk og oppkjørte løyper inn til Norges geografiske midtpunkt gir gode muligheter for ei aktiv påske. Kårhuset passer for 1-2 familier. 5 soverom med til sammen 9 senger. Hovedhuset passer for flere familier i lag, der har vi tolv soverom med til sammen 30 senger.
Ta kontakt for mer informasjon og priser.
Tel:+47 48 29 46 94 email: post@mokkgaard.no
Skjækerhytta Snåsa Fjellstyre har 12 utleiehytter som ligger attraktivt til i fjellet som gode utgangspunkt for jakt, fiske og fjellvandring både sommer og vinter. Dette er selvbetjente hytter som må bestilles før du drar på tur. Kan bestilles på Inatur.no

Steinkjer kommuneskoger – Ogndalsbruket KF har 3 egne hytter til utleie i alle årstider. Hver hytte er fullt utstyrt! Kan bestilles på inatur.no

Hva med å gå fra hytte til hytte i skjækra?

Ismenningen Lodge og Hytteutleie

 

Lyst på en fjelltur med luksuriøse overtoner?

Ismenningen Lodge og Hytteutleie er en fantastisk flott hytte i laftet tømmer oppi Snåsafjella.Venter skiene dine på å bli tatt med på en fjelltur – over vidder og islagte vann?

Ta kontakt på tel: 962 39 600 for nærmere informasjon og bestilling.

Overnatting – byen

Quality Hotel Grand, Steinkjer - påskeåpent Quality Hotel Grand midt i Steinkjer sentrum har påskeåpnet og kjører «gule priser»! Nyt påsken på Steinkjer med overnatting i trivelige rom.

Bestill online eller på tel:74 16 47 00

Aktiviteter og arrangement på innherred i påsken

Fjordturer.no, langs Den Gyldne Omvei Fjorturer, Inderøy

Påskepub ombord MS Innherred – 19.3
Kom hit for en hyggelig kveld med god drikke og god stemning! Ligger ved kai på Kjerknesvågen

Palmesøndagstur fra Kjerknesvågen til Mosvik

Det er mulig å bli med én eller begge veier. Påmelding.

Klubbhuset Stiklestad Golfklubb Stiklestad Golfklubb, Verdal
Golfentusiaster kan fremdeles spille golf, selv i vintersesongen. Ta turen til Stiklestad Golfklubb og golfsimulatoren! Har du ikke eget ustyr så har golklubben til leie.Bestill tid på tel: 918 26 010.Åpningstider påske: 23.3 – 28.3: 11 – 17
Mosvik Brygge, langs Den Gyldne Omvei på Inderøy i Nord-Trøndelag Quiz of bryggedans på Mosvik Brygge, Inderøy
Foodies Kviss med Rune og Sjøla – Langfredag 25.3 

Tradisjonell kviss krydret med smaksprøver der sansene våre blir tatt i bruk. Løp og meld deg på.Påskepub – Påskeaften 26.3
Tradisjonell bryggedans med levende musikk av Sommelkoppan. Hjertelig velkommen – dette blir morro.
Nils Aas Kunstverksted RALLAR - SAMLINGEN Nils Aas Kunstverksted – åpent museum
Ta med kjente og kjære på utstillingene, eller kom innom for en kikk i deres butikk. Spennende bøker finner du også hos der! Åpningstider i påsken: Påskeaften og 1. påskedag: 12-16. (stengt skjærtorsdag, langfredag og 2. påskedag).Utstilling på Nils Aas: Samlingen – Gaver og innkjøp i kontekts (frem til 17.4).
Sporbryter Hundekennel Hundekjøring med Sporbryter Sledehundkennel
Hvorfor ikke ta med barna, familien eller venner ut på hundekjøring? Sprobryter tilbyr hundekjøring  i trygge omgivelser hvor alle kan mestre aktiviteten. Sitt på et stort hundespann eller kjør selv et eget mindre i en rundløype i flatt terreng Spesielle tilbud til barnefamilier som vil ha kvalitetstid utenom det vanlige! Passer til alle aldre og grupper. Ta kontakt med Sporbryter for mer informasjon og bestilling.
Norges Geografiske Midtpunkt Foto: Føllingstua Svartkjelskaffe ved Norges Geografiske Midtpunkt – Påskeaften
Norges Midtpunkt SA ved Mokk gård og Steinkjer kommuneskoger – Ogndalsbruket KF serverer svartkjelkaffe og saft ved Norges Geografiske Midtpunkt påskelørdag mellom kl. 11.00 og 15.00. Det kjøres også opp skispor med løypelegger den dagen.
VELKOMMEN!
Lykkeland, et lekeland for barn på Steinkjer Lykkeland – Innendørs lekesenter for barn, Steinkjer

Ikke lyst til å boltre deg i snøen? Ta en innedag med ungene da vel! Lykkeland er et lekeland som er fylt med fysiske utfordringer for barn av alle aldre. Glade barn, glade foreldre! Åpningstider påsken 2016: Søn 20.3: 11-17, man 21.3 – ons 23.3: 11-19, tor 24.3 – man 28.3: 11-17

«PÅSKEJAKT» MED PREMIER HELE PÅSKEN!

Skitur i Steinkjer, oppkjørte løyper i fjellet, Henningvola

 

Skiløyper på Innherred 

Det er mange flotte skiløyper på Innherred. Enten du drar på tur for å nyte en appelsin i solhellingen eller ønsker en god treningstur så finner du mil etter mil med oppkjørte løyper.

Trugetur på Mokk gård, Steinkjer Aking – skøyting – trugetur
Hvis det ikke frister med skigåing, hva med å finn en akebakke nær deg eller ta frem skøytene og boltre deg på skøytebanen? Mulighetene er mange på Innherred! Hvorfor ikke ta med deg barna/familien og skøytene på Snåsavatnet? Har du ikke skøyter kan du jo ta med deg sparken! Eller hva med en guidet trugetur rundt det flotte terrenget ved Mokk gård?
Isfiske, Steinkjer Kommuneskoger

 

Isfiske
Isfiske er en morsom aktivitet om vinteren uansett om man drar på tur alene eller sammen med familie og venner. Innherred har mange flotte vann å fiske i. Se linken for ideer.
Dampsaga Foto:Andreas Buarø Photography Dampsaga Bad, Steinkjer
Lyst på litt vannlykke i påskeferien? Ta med familien til Dampsaga Bad og boltre dere i vannet med  vannsklier, aktivitetsbassen og boblebad.  Et komplett annlegg for hele familien. Åpningstider i påsken: Frem til 23.3: vanlige åpningstider. 24.3 – 28.3: 11 – 17.
Klatrerommet Trønderhallen på Levanger Klatre og buldrerom, Trønderhallen
Lyst på litt fysisk utfordring, men innendørs? Prøv ut klatreveggene og buldrerommet i Trønderhallen på Levanger. Hovedveggen til klatring er 11 m høy fra hallgulvet og i veggen er det festet over 850 grep. Buldrerommet hare en klatreflate på 100m2, over 1000 klatregrep og med tjukkaser på gulvet.