Steinkjer ligger midt i Norge og har mange artige opplevelser for aktive barnefamilier her er våre favoritter!

1. Lykkeland lekeland

Lykkeland er et lekeland på ca. 800 m2 som inneholder blant annet et lekeapparat på ca. 200m2 og på flere nivåer. Den er fylt med fysiske utfordringer for barn i alle aldre. Lykkeland har tilrettelagt for aktiviteter som øker kroppsbeherskelsen, bedrer motorikken og stimulerer hjernen – alt i lystbetont lek med andre barn.

Du finner bl.a disse lekeapparatene:
Megasklie – Sykkelbane – Snurrende twizzler – Snurrende tre – Minikarusell – Gravitasjonsbord – Hamsterrull – Ormtunnell – Air-hockey

2. Dampsaga bad

Dampsaga bad og gym er et komplett anlegg for hele familien med:
– tre store vannsklier
– aktivitetsbasseng med bølgemaskin
– boblebasseng
– stupetårn
– varmebasseng
– babybasseng
– lekebasseng
– badstuer
– spa
– treningssenter

3. Egge Museum

Egge Museum får du et innblikk i hvordan det var å leve på en middels gård i Trøndelag i siste halvdel av 1800- tallet. Rett som det er får du en demonstrasjon av gammelt håndverk som bakst eller håndarbeid. Er du glad i dyr og traktorer så har de det også – velkommen til Egge!

4. Føllingstua Camping

Føllingstua Camping er Steinkjers mest barnevennlige overnattingssted der det ligger ved Snåsavatnet. Minigolf, båt- og kanoutleie og idrettsparken rett ved siden av. Fint utgangspunkt for opplevelser i Steinkjer og Snåsa.

5. Oftenåsen

Oftenåsen med verdens største hagestol er et perfekt turmål for familien. Det er godt tilrettelagt tursti til toppen. På toppen ligger Peilehytta med servering søndager 11-15.