Det er kanskje mørkt og kaldt ute, men dere har likevel lyst til å være aktive og ha kvalitetstid med familien? Her er våre 5 tips til innendørsaktiviteter for barn på Innherred!

1 – Bumperball

Bumperball innendørsaktivitet i Steinkjer

Kle på dere hver deres ball – og la fotballkampen starte!
Bumperball er en morsom og annerledes måte å spille fotball på. Steinkjerhallen har 12 store og 4 små baller.

2 – Innendørsklatring

Hvor høyt opp klarer du å komme i klatreveggen i Steinkjerhallen? Klatring er en spennende gruppeaktivitet for vennegjengen, utdrikkingslaget eller for kollegaer.
Passer for grupper på ca. 4-12 pers.

3 – Trønderhallen i Levanger

Trønderhallen er en flerbrukshall hvor det er 3 svømmebasseng, boblebad, vannsklie, badstue og kafe. De har et 25 m svømmebasseng, et stupebasseng (med stupebrett: 1,3m og 5m) og et opplæringsbasseng.

4 – Laserlek

Laserland – innendørsaktivitet i Steinkjer. Løp gjennom labyrinter i stummende mørke med lydeffekter, discolys, røykmaskiner og uv-lys bidrar til masse spenning. Det gjelder å treffe så mange andre spillere som mulig og forsøke å ikke bli truffet av strålene selv. Super for kompis- og venninnegjenger uansett alder, familier og kollegaer!

5 – Lekeland

Lykkeland, et lekeland for barn på SteinkjerLa barna herje fra seg i ballbinger, sklier og på karuseller, mens du lener deg tilbake med en kopp kaffe og bare nyter synet av lykkelige lekende barn. Selvfølgelig trår du til som superhelt når det blir litt skummelt.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE: