Velger du å legge en langhelg i Levanger, kan du oppleve mye på kort tid, med hvilepulsen i behold! Opplev Ytterøy med El-sykkel, fjelltopper og Trehusbyen – Se våre tips under!

Levanger ligger kun en drøy time fra Trondheim. Kjører du E6 nordover er det første du møter, Kortmans Lysfabrikk og den utrolig kule Pick up Diner i skikkelig retrostil, i Vuddudalen. Etter et herlig burgermåltid er dere klare for en aktiv langhelg i Levanger!Diner 2 FB

Trehusbyen Levanger

Vel fremme i Trehusbyen Levanger, sjekker dere inn på Thon Hotel Backlund hvor el-sykler venter. På El-sykkel kan dere ta dere uanstrengt frem til Munkeby Herberge rett utenfor byen. Sett dere ned i den gamle masstua for lunsj og pilegrimshistorie. Og aktivitetene tar ikke slutt her!

Munkeby Herberge Vertskapet

Middagen kan nytes på en av Levangers mange restauranter, har dere energi igjen etter middag, kan dere legge ut på en selvguidet byvandring med mobilen i trehusbyen.

Levanger - dagstur fra Trondheim

Ytterøy – Trondheimsfjordens Perle

Dagen etter tar dere syklene med dere på ferga over til Ytterøy – Trondheimsfjordens perle, På Jørstadsjøkaia kan dere sitte og dingle med beina og nyte utsikten mot Skarnsundbrua mens dere nyter lunsj i det fri.

_MG_1924

Foto: Steinkjerfotografen

Lokale matopplevelser

Vil du nyte skikkelig lokal mat en kveld anbefales et besøk på Munkeby Herberge eller Øyna på Inderøy. Her serveres lokal mat av ypperste klasse i stemningsfulle lokaler. På Øyna er utsikten helt fantastisk.

Inderøy Foto: Steinar Johansen

Foto: Steinar Johansen

Turmuligheter

Ønsker dere å avslutte oppholdet med en frisk topptur, er en tur til Bokkhaugen eller Stokkvola å anbefale. To godt tilrettelagte turer med helt fantastisk utsikt på toppen.

Bokkhaugen - Bukkhaugen i Levanger. Foto: Steinkjerfotografen

Foto: Steinkjerfotografen

Et tankevekkende siste stopp

Når siste topp er besteget og siste måltid fortært anbefales et stopp på Falstadsenteret. I krigsårene 1940-45 var Falstad fangeleir for politiske fanger. I dag er det minnested og senter for menneskerettigheter med flere interessante, tankevekkende utstillinger.

Powered byEMF Survey