AMFI Steinkjer
©Thon Eiendom

AMFI Steinkjer

Hos oss på AMFI Steinkjer er du velkommen til en hyggelig handel og med ca 100 butikker er vi Trøndelags største kjøpesenter.

AMFI Steinkjer er et moderne kjøpesenter med store og lyse fellesareal. Senteret har en svært bred og god butikkmiks og med sine 10 spisesteder er senteret sterk på området servering/bespisning. Noen av de største butikkene er: XXL, Elkjøp, Vinmonopolet, Vitusapotek Elgen, Jordbærpikene, Apotek 1, Obs!, Spar, H&M og Power. Det er åpent fra kl 10.00-20.00. Noen butikker har andre åpningstider og de kan du se her

Senteret ligger midt i Steinkjer by, tett inntil E6 og bare 5 minutters gange fra buss- og jernbanestasjon. Inne på senteret har vi i tillegg til alle butikkene, stellerom/ammerom, toaletter i begge etasjene, rullestoler til utlån og minibank.

AMFI Steinkjer har parkeringskjeller med direkte inngang til sentret og vi tilbyr gratis parkering. Vi har rundt 900 parkeringsplasser nær senteret og mange HcP parkeringer, både inne- og utendørs. MER har 4 hurtigladere og 3 ladere her som er plassert ved nordsiden av senteret. Kapasitet opp til 150KwH.

Hos oss kan du også kjøpe gavekort fra dittgavekort.no. En sikker vinner hvis man ikke vet hva man skal gi. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og på over 70 Thon Hotels.

Velkommen hit.