Open menu
Catch and Eat Opplevelser
©Go Fishing AS

Catch and Eat Opplevelser

Kilde: Innherred reiseliv AS

Fiskeopplevelser i hjertet av Trøndelag!

Vi skreddersyr alle typer arrangementer og aktiviteter innen fiske - , mat -, og turopplevelser i sjø, elv eller ferskvann på Innherred.

Dere kan være med på sjøfiske i og rundt Skarnsundet i Inderøy kommune, fiske laks i en av de 43 lakseførende elvene i fjorden, eller benytte noen av de flere tusen vannene som finnes på Innherred.

FISKE GUIDING
La oss guide dere til noen av de beste fiskedestinasjonen på Innherred. Vi viser dere veien til fisken -  i ferskvannet, elva eller sjøen. Du kan leie fiskeutstyr hos Visit Innherred, turistontoret på Steinkjer eller ta med ditt eget ustyr. Hvis dere ønsker, gir vi dere gjerne opplæring i fisketeknikker.

FISKE OG MATOPPLEVELSER
Vi gir deg fiske - og matopplevelser!

Noen av mulighetene er:
- Sjøfiske med overnatting: Sjøfiske foregår i og rundt Skarnsundet på Inderøy, hvor det finnes store forekomster av bl.a sei. Overnatting på Skarnsundet Fjordsenter, Jægtvolden Fjordsenter eller Husfrua Gårdshotell. Vi gir dere en uforglemmelig tur på Inderøy.

- Sjøfisketur med lunsj: Vi tar dere med på sjøfisketur i Skarnsundet og det er kokk ombord som lager en god lusj av fangsten. Fra 10-12 pers. VArighet fra 5 timer.

- Kokkekurs: Vi tar dere med på fisketur og lager så festmiddag av fangsten. Sammen med kokken på Øyna, Husfrua Gårdshotell  eller Jægtvolden Fjrodhotell kan dere være med å lage deres egen festmiddag. Fangsten kan også tilberedes i fjæra på grillen, i skogen på bålet, eller ved elva. Mulighetene er mange.

Vi tilbyr også kurs i vinsmaking, røyking av fisk, og fluekasting.

LA OSS SKREDDERSY ET OPPLEGG SOM PASSER FOR DERE!

Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud.

 

Sjekk ut steder i nærheten