Fjordturer
©Maja Sofie Angell Moen

Fjordturer

Inderøycruise - Skreddersydde opplevelser på Trondheimsfjorden. 

Har du lyst på en vakker sjøopplevelse rundt Inderøy, en av Norges perler? Med Fjordturer kan du opplve Den Gyldne  Omvei og det vakre Inderøylandskapet fra sjøen.

MS INNHERRED har hjemmehavn ved Sandvågen Kai i Straumenog kan anløpe alle havner i Inderøy. Båten kan leies på dag eller timebasisbasis med varighet etter øsnke. Vi har har plass til 12 passasjerer..

Alle turene fra Straumen går gjennom Norges nest sterkeste tidevannsstrøm og gjennom prisbelønte Straumen og ut i Norges største(volum) og mest artsrike fjord. Med guide får man innblikk i Inderøys historie og dagligliv mens det helt spesielle kulturlandskapet glir forbi. Turen kan også gå til andre deler av Trondheimsfjorden, kanskje en tur rundt Ytterøya, strandhogg på Tautra eller kanskje skal turen starte eller ende opp i Trondheim.

Åpne turer
Vi arrangerer ofte åpne turer hvor billetter kan forhåndsbestilles  - se vår hjemmeside for påmelding.

Boat and Bike
Vi tilbyr boat and bike, hvor sykkelen kan være med om bord den ene veien og så sykler du videre på din sykkeltur. ​​​​
  
Mat og drikke
Ms Innherred har serverings - og skjenkebevilling med alle rettigheter.

Vi tilbyr mat etter ønske og bestilling - alt fra enkel kafferservering med ferske bakevarer til flerretters middag, gjerne fra våre lokale produsenter i Den Gyldne Omvei, som f.eks Øyna.
I baren tilbyr vi drikke fra Inderøy Mosteri, Surf Kombucha, Inderøy Brenneri, Inderøy Gårdsbryggeri, tappetårn og egne signaturdrinker. Og ellers et rikholdig utvalg.

Fasiliteter
3 salonger, aktersalong med bar, skjenkebevilling med alle rettigheter, det dekkes med glass og porselen til 12 personer i aktersalong. WC og håndvask med varmt og kaldt vann. Lademuligheter, utlån av gitar, sanghefter, kikkert, fiskeutstyr, soldekk med plass til hele gruppen samlet, guidetilbud, aktivitetstilbud, badestige og mulighet for ferskvannsdusj på dekk.

MS Innherred er velholdt, følger regelverk for passasjerbefordring, har redningsvester og redningsflåte, og har et serviceinnstilt mannskap med sertifikater D5La.

Guidet skulpturvandring og fjordtur
I samarbeid med Nils Aas Kunstverksted tilbyr vi tematuren Nils Aas på Fjorden til grupper på bestillingen.

Ta kontak for et skreddersydd og uforpliktende tilbud.

Se her for priser og betingelser.

Fjordturer er medlem av Den Gyldne Omvei.

 

 

Fasiliteter
 • Aktiviteter
  • Fjordseilas
 • Generelle fasiliteter
  • Matservering
 • Mat og drikke
  • Julebord
  • Lokale retter
 • Skjenkerettigheter
  • Matservering med alle rettigheter