Open menu
Magneten Kjøpesenter
©Magneten Kjøpesenter

Magneten Kjøpesenter

Kilde: Innherred reiseliv AS

- Shopping midt i Trøndelag

Magneten kjøpesenter er et privateid kjøpesenter med lokal forankring. Kjøpesenteret ligger sentralt plassert ved E6 i Levanger, midt i Trøndelag.

På senteret finner du et variert utvalg av butikker og spisesteder for hele familien. På senterets hjemmeside ligger en fullstendig oversikt over alle de 75 butikkene.

Juleåpning 2019:
14. november har vi juleåpning på senteret. Her vil det bli masse morsomme aktiviteter for små og store. Program kommer.

Vakkert uteområde
På sjøsiden av senteret kan kunder og besøkende slappe av i et idyllisk uteområde med benker, lekeapparater og utsikt over Eidsbotn.

Parkering
Med 1000 gratis parkeringsplasser, parkeringsstasjon for bysykler og sykkelparkering skal det være enkelt å finne parkering enten du kommer med bil eller sykkel. Senteret har også holdeplass for lokalbussen og ladestasjon for El-bil.

På området finnes det også et treningssenter, matbutikker, bakeri, leiligheter, legesenter, renseri, banker, eiendomsmeglere, eiendomsutviklere, tannleger, selvbetjent bensinstasjon og mye mer.
Like i nærheten av senteret ligger Levanger Bowling, Levanger Camping, Moan idrettspark, en kommunal badestrand for den som ønsker å teste badetemperaturene, og Levanger sentrum med sin berømte trehusbebyggelse.

Obs: Enkelte butikker som f.eks. apotek, frisører, matbutikker og spisesteder har åpningstider som avviker fra senterets åpningstider. I tillegg har senteret ekstraordinære åpningstider i forbindelse med påske, pinse og jul. Du vil til enhver tid finne senterets oppdaterte åpningstider på hjemmesiden.

Tidspunkt
Fasiliteter
UkedagerPeriodeTidBeliggenhet
mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag01.01.2019
31.12.2019
10.00
20.00
Åpningstider
lørdag01.01.2019
31.12.2019
10.00
18.00
Åpningstider
søndag15.12.2019
22.12.2019
Langåpent
 • Generelle fasiliteter
  • Butikk: - Ammerom - Stellerom - Utlån av rullestol - Minibank - Ladepunkt for mobiler - El-bil lading Aktiviter gjennom året: - Bryllupskveld - Moandager - Tour de Tomtvatnet - Ja Takk – matfestivalen midt i Trøndelag - Rosa lunsj - Juleåpning - VIP-kvelder - Kupongdager
  • Familievennlig
  • Gratis parkering: 1000 gratis parkeringsplasser
  • WIFI: Gratis trådløst nett i fellesareal
 • Sesong
  • Helårsåpent

Sjekk ut steder i nærheten