Mens det jobbes med å bekjempe coronaviruset vil det variere om reiselivsbedriftene har åpent, begrensede åpningstider eller stengt. Her er en oversikt over hva som er status hos noen av reiselivsbedriftene på Innherred. Hvis du ønsker å besøke en bedrift anbefaler vi at du går inn på hjemmesiden eller facebooksiden til hver enkelt for å se om det er åpent eller ikke.

Levanger

I Levanger har Kortmans lysfabrikk/Pick up Diner, Magneten og Levanger fotomuseum gjort endringer slik at du som kunde fortsatt kan benytte deg av deres tjenester. Noen har valgt å holde stengt. Se listen under.

Pick-up Cafe Vuddu Valley / Kortmans Lysfabrikk – Levanger

Lysfabrikkutsalget har åpent mandag-søndag 10-18 (12-18 søndager).
Pick-up Cafe har åpent mandag-søndag 12-18
For mer informasjon se hjemmesiden deres.

Troset

Troset trener Qigong hver kveld kl 18.00 og du kan blli med, fra din egen stua. Gå inn på facebooksiden til Troset for å bli med og finne mer informajon.

Levanger Fotomuseum

Selv om selve museet er stengt fot publikum tar de fortsatt i mot bestillinger av fotografier og utfører print som vanlig.
Ta kontakt med dem via telefon og epost.

Falstadsenteret

Stengt, men deler bilder fra tidligere utstillinger på facebooksiden deres. De håper dere vil ha glede av dette og om noen har spørsmål eller kommentarer så del det gjerne med de i kommentarfeltet.

Levanger Camping

Levanger Camping er nå åpent for business, men holder sanitæranlegget stengt til 1. mail

Thon Hotel Backlund

Er nå åpne for business og ønsker dere alle gamle og nye gjester velkommen!!

Bakevarer fra Munkeby Herberge – Levanger

Sissel på Munkeby baker og selger egg som kan hentes på herberget. Velg mellom mellomgrovt brød, foccacia, frøknekkebrød, havremarvkjeks, egg eller deilige kaker!
Levering onsdag 22/5 kl 16.00 – 18 00. (Bestillingsfrist dagen før kl 16)
Bestill på facebook (se også her meny av kaker) eller e-post: munkebyherberge@ntebb.no

Munkeby starter forsiktig å åpne opp og åpner for søndagsmiddag på låven med forhåndsbestilling av bord.

7610 Rampa på Ytterøy

Åpningstider for mai:
Søn – tor: 11 – 18
Fre-lør: 11 – 22
Tilbyr både take-away og servering – følger alle smitteverntiltak som er anbefalt av FHI. Sjekk ut facebooksiden for menyer.

Bua Dekor

En av Norges største interiørbutikker på nett, Bua Dekor, er åpen. Gå inn på hjemmesiden deres, buadekor.no, å se alle de flotte tingene de har. De sender pakker til hele Norge.

Halsan Kjøtt

De tar sine forholdsregler ang. koronavirus, men er i full drift så lenge det lar seg gjøre.  Se facebooksiden for detaljer og oppdateringer

Vatn Bistro – Åsen, Levanger

De har nå åpnet for servering i bistroen fra fredag til søndag 15 – 19 og tilbyr også take-away.
På grunn av smittereglar har de kun 4 bord for servering, så bestill gjerne bord på forhand.
Hver dag kan man
velge mellom en kjøtt eller en fiskerett. Desserten er den samme hele uka. De kan óg tilby vegetarrett på bestilling. Om man har allergier eller anna intoleranse i matveien, tilpassar de rettene etter behov. Se facebook-siden deres for meny

Famille kolonial – Levanger

Åpner forsiktig restauranten 2.mai – et bordsett, en meny, god avstand og god stemning.

Har også forhåndsbestilling av varer. Det vil bli brødpakker, kanelsnurrpakker, burger-kit, Boeuf Bourgonne og ost/spekepakker. Og kanskje noen andre go’biter. Alt gjøres via Vipps, og varene hentes torsdag eller fredag mellom kl 15-17. Info om utvalg/priser se facebooksiden deres.

Skallstuggu

Har nå åpnet restauranten hver søndag fra 12 – 16

Bruktbo Levanger

Er nå åpent med forhåndsregler. Kun tillat med 6 kunder i butikken samtidig og alle må sprite hender før dere går inn. Handlekurv må brukes – det er ikke mulig å sette varer ved disken. Kunder kan oppholde seg i butikken max 15 min.
De har ingen mulighet for å ta imot varer direkte i butikken, varer leverer nede ved Mule Gjenbrukstorg.

Verdal

I Verdal kan du bli bedre kjent med Olav Den Helliges historie og nyte fantastisk kortreist mat fra Fæby selv i disse koronatider! Se under:

Fæby Bryggeri

Fæby åpner dørene igjen 9. mai og har følgende åpningstider i mai:
Lørdag 9. mai – kl 18-01, Fredag 15. mai – kl 18-01, Lørdag 16. mai – kl 18-01, Onsdag 20. mai – kl 18-01, Fredag 22. mai – kl 18-01, Lørdag 23. mai – kl 18-01, Fredag 29. mai – kl 18-01, Lørdag 30. mai – kl 18-01
Bordbestilling skjer via vår nettside eller per telefon: 90699421.

Scandic Stiklestad

Restaurant Skalden er åpen tor – søn for gjester og take-away.
Ring 74044200 eller 91341670 for bestilling. Du kan også sende en sms.
Gå inn på hjemmesiden deres for å se menyen.

Stiklestad Nasjonale Kultursenter

Hotellet og museet har stengt for publikum, men har startet opp et digitalt formidlingstilbud de kaller ”Dagens 1030”.

Tre dager i uken, på mandag, onsdag og fredag, klokken 10.30 ha en livesending på Facebook. De deler historier som spenner over tusen år – knyttet til både Olav og til stedet Stiklestad.

Telefonen besvares ukedager kl. 09-15. Epost: hotell@snk.no

Stiklestad Golfklubb

Er nå åpen for sesongen.
Søn – tor: 9 – 17, Fre-lør: 9 – 19.
Husk å les korona regler fra golfforbundet før du kommer. https://www.golfforbundet.no/klubb/organisasjon/koronavirus/

Østnes Camping

Er nå åpen for sesongen.

Haugslia Gårdsbutikk

Betjentbutikken er stengt til de får inn kjøtt i slutten av mai. Men trenger du spekemat eller grillbehør, så er det bare å ta kontakt. Gå inn på facebooksiden deres for mer informasjon.

Sommerens grillkasser
Haugslia tar nå imot årets grillmasbestillinger. Bestillingsfrist er 12. mai og kassene vil være klare i begynnelsen av juni.

Ørens Meieri

Ørens Meieri har ny meny og nye åpningstider.
Man – lør: 10 – 22
https://www.orens.no/meny/

Verdal Hotell

De har åpent. Verdal Hotell er et lite og tradisjonsrikt hotell, som har drevet hotellvirksomhet i over 60 år. Du finner de midt i Verdal sentrum, i nærheten av togstasjonen og  små, spennende nisjebutikker.

Siam Take-away – Verdal

Vi har åpent og selger Take Away alle dager mellom kl. 14.00 og 20.00. Se meny på facebooksiden deres.

Vuku Gårdsmeieri (Dillmoen gård)

Produserer Mozzarellaost og steikost, bl.a. I hovedsak seges varene via REKO-ringen Innherred. Men følg med på facebooksiden for detaljer om annen bestilling og utlevering.

Øvrige bedrifter i Verdal:

Turneteateret – Basert på råd fra Folkehelseinstituttet avlyser Turnéteatret i Trøndelag alle planlagte forestillinger og arrangementer fram til 1. juni.

Inderøy

På Inderøy holder flere av bedriftene åpent, men med litt begrensninger i åpningstider og med gode rutiner for håndvask og desinfeksjon.

Gulburet

Liv Elin baker ferske brød, lefser, aniskringler og potetkak samt selger produkter fra Hyllan hjemmebakeri og Bakebua. Alt kan bestilles via skjema på nettsiden og bringes til deg eller hentes ferdig pakket på Gulburet. Varer kjøres ut torsdager kl 17. For mer informasjon og bestilling gå inn på www.gulburet.no. Gulburet har åpent torsdag-fredag 11-17, lørdag 11-16. Fersk bakst hver dag det er åpent.

Gulburet er åpent hele Pinsehelga og starter sommersesongen (Man-Fre11-17 og Lør 11-16.) som planlagt 1. juni, mens full sommermeny er tilgjengelig fra 20. juni.

Gangstad Gårdsysteri

Gårdsbutikken holdes opp som vanlig – antibac henger ved døren.
Man – fre: 9 – 16, lør 10-15

Nils Aas Kunstverksted

Åpner 19. mai og holder da ordinære åpningstider:
Tirsdag-Søndag kl. 12-16 i utstillingen med Hilde Honerud frem til 14.juni.
Se her: https://www.nilsaas.no/utstillinger/2020/hilde-honerud-it-s-not-easy-to-make-history
Sommerutstilling med Anders Sletvold Moe og Solveig Lønseth:
https://www.nilsaas.no/utstillinger/2020/anders-sletvold-moe-solveig-lønseth

Inderøy Slakteri

De har fremdeles full drift i produksjonen, og følger til en hver tid rådene gitt av helsemyndighetene. De holder også butikken åpent som normalt, og vil varsle her på deres facebookside som noe skulle endre seg. Man – ons: 10 – 16, tor – fre: 10 – 17, lør: 10 – 14
Bestill gjerne varer og hent ferdig pakket i butikken. Bestilling og spørsmål kan gjøres på tlf 74156000 eller på bestilling@inderoysodd.no

Havfruene

Havfruene har nettbutikk som du kan besøke og bestille varer fra. Havfruenes Tran uten transmak, Havfruenes Collagen med naturlige råvarer – alt av høyeste kvalitet – er deres bestselgere. Sjekk ut nettbutikk.

Galleri Mitsel

Har nå åpnet galleriet:
Øns: 9 – 17, tor – lør: 9 – 16.
Hun har også en nettbutikk der det hele tiden kommer noe nytt. Nettbutikken ligger på hjemmesiden hennes: mitsel.no/butikk/

Kjerringa me’ Straumen

Viser frem ting de har til salgs på Facebook og kan avtale henting i Klokkarstu eller sender i posten. Den 2. mai åpner de dørene for besøkende igjen.
Åpningstider:
Tir-Fre: 11 – 15, lør: 11 – 18

Inderøy Landhandleri

Den 2. mai åpner de dørene for besøkende igjen.
Tirsdag – Fredag 12:00-17:00
Lørdag 11:00-15:00
Søndag 14:00-17:00
(mandager stengt)

Koa Camping

Koa er åpne for gjester og sanitærbygget er åpent med restiksjoner.  De tar også i mot firma/arbeidere eller andre som ønsker langtidsleie i hytter (minst 1-2 uker).

Jægtvolden Fjordhotell

Muligheter for overnatting, men restauranten er stengt. Ønsker du å overnatte der så må man kontakte de på tlf 90597615.

Marens Bakeri

Bakeriet produserer bakevarer på bestilling – Også glutenfrie varer!
Bakeriet har åpen dør tir – fre mellom 9-16 med bjelle og sprit i gangen for salg over disk og henting av bestilte varer. Bestilling på marens.bakeri@vidu.no

E@ Internettkafe (i samme lokaler som Marens Bakeri) er åpent man – lør: 10 – 16

Landhadleriet hos Berg Gård

Gårdsbutikken åpningstider fra 23.april-31.mai:
Tor – fre: 11-16
Lør 11-15
Stengt søn-ons og 1.mai, 21.mai.

Inderøy Gårdsbryggeri

Ølutsalget er åpent hver lørdag i mai 13 – 16.
Ølsmaking på bestilling.  åpnes på forespørsel. De tilbyr også ØLBIL – ØL LEVERT PÅ DØRA. Levering gjelder for for beboere i Inderøy kommune. 1 – 2 ganger i måneden. Se facebooksiden deres for nærmere informasjon og bestilling.

Bunadsaum

Butikken holder åpent, men strenge regler for hvem som kan komme inn. Se facebooksiden deres for mer informasjon.

Strømnes – Oldefars Gjestehus

Det er nå åpent for overnatting på Strømnes!
En gruppe i gangen, så nå har dere anledning til å nyte våningshuset alene om dere er et par.

Escaperoom

Strømnes har igjen fjøsporten til Escape Room Spøkelset.
Som vanlig kan 2-8 spille. Spill kl. 13, 16, 19. Forhåndsbestilling.
Et nytt escape room i fjøseter under utvikling: En Speakeasy. Vi skrur tiden tilbake til forbudstiden. Mer informasjon kommer

Øyna

Restauranten er forløping stengt.
Putballbanen er åpen ⛳️ Selvbetjening med betaling via vipps. Velkommen!

Øyna Kulturlandskapshotell ser forløpig ut til å åpne rundt 10. juni. Watch this space!

Den Gyldne Omvei

Matprodusentene i Den Gyldne Omvei har et stort utvalg gavepakker med gårdsmat. Du kan velge blant flere størrelser. Se hjemmesiden hos produsenten for informasjon om innhold, eller ta kontakt på telefon. Bedriftene samarbeider tett og skreddersyr pakker etter dine ønsker. Inderøy Gårdsbryggeri selger også gaveesker med variert øl. Følgende bedrifter er med på disse gavepakkene: Gangstad Gårdsysteri, 
Gulburet,  Berg Gård og Inderøy Gårdsbryggeri. 
Du kan også kjøpe elektronisk gavekort som som kan brukes hos bedriftene langs Den Gyldne Omvei. Gavekortet legges i en egnet konvolutt sammen med deres nyeste brosjyre
dgo.no finner du mer informasjon

Rødbrygga

Rødbrygga har åpnet restauranten, men begrenser antallet gjester de kan ta imot i lokalene, i henhold til de retningslinjer Helsedirektoratet har vedtatt.
Åpningstider er hver dag fra 14 – 20.
Du kan bestille take-away som vanlig. Bestill gjerne maten på telefon før du henter. Du finner deres meny her: http://rodbrygga.no. Ring og bestill mat på telefon: 74 15 37 25.

Mosvik Brygge

Lockdown oppheves gradvis.
Åpent for gjester lør 9. mai fra kl 13 og sønd 10. mai 13 – 19.

De har stødige plastikk kajakker til utleie for nybegynnere, vester og overtrekk. Innerst i Trondheimsfjorden er det god plass og det er fin rekreasjon. Ønsker du å leie så ring Ann Kristin på tel 950 26457. Følg med på facebooksiden deres for annonseringa va take-away.
Tilbyr også: Ekornsafari m/overnatting sentrumsnært velg mellom kajakk eller båtskyss

Jækta Fjordstue

De holder åpent søndager 12 – 18. Salg  av enkeltpersoner, kaffe, kaker og dessert. Tar også imot bestilling på take away, baking, koldtbord m. m. Ta gjerne kontakt 94310145.

Ystgård Gartneri

Ystgård har åpent som vanlig. Nye åpningstider fra 4. mai – 27. juni.
Man- fre: 9 – 19, lør 10 – 15.
Søndagsåpent 12 – 16: 10. mai, 21. mai, 24. mai og 1. juni (pinsemandag).
Stengt 31. mai

Ønsker du å få heimkjørt blomster eller ting til hus og hage fra gartneriets rikholdige utvalg? Kanskje du ønsker å overraske en venn eller en bekjent? Ring og bestill varer fra Ystgård på tlf: 922 46 270 
Du bestemmer, de har masse andre varer også! Betaling skjer via vipps eller på faktura.

Øvrige bedrifter på Inderøy

Øyna – restauranten er stengt, men putballbane er åpen. Øyna Kulturlandskapshotell ser ut til å bli ferdig og ha åpning rundt 10-12 juni.
Letnes – Stengt, men vurderer utleie med de riktige forhåndsregler
Husfrua Gårdshotell – Stengt
Sund Folkehøgskole: Stengt

Steinkjer

Kulturscenen Vårt Hjem

Nå åpner Vårt Hjem for forestillinger og show. Forestillingene livestreames også. Kun 50 billetter per show.
Følg med facebooksiden deres for informasjon om de forskjellige forestillinger

Kulturgården Bjerkem

I Steinkjer holder kulturgården Bjerkem aktiviteten oppe, enten det er mel, bunad eller guourmetmat du er på utkikk etter.
Gullimunn tar imot bestillinger og kan kjøre ut mel om nødvendig. De annonserer på facebooksiden sin når de har leveringer på de forskjellige stedene.

Experience Restaurant kan holde åpent for små grupper i lukkede selskap som ikke er i karantene.
De har åpnet opp restauranten fra 1. mai med maks 5 personer per bord og de har 2 bord tilgjengelig.  Classic Afternoon Tea pop-up 16 mai og 17. mai: 13 – 17. Se her for detaljer.

Bunadburet tilbyr web-basert hjelp til kursdeltakerne, som ikke får til å samle seg på de ukentlige kursdagene.

Yttervik

Åpent for overnatting. Yttervik ligger i naturskjønne omgivelser med fantastisk flott utsikt over Hjelbotn og Follafjella. Velg mellom å overnatte i Trønderlåna eller sommerfjøset.

Føllingstua Camping

Føllingstua har nå åpent.
Fra 4. mai er resepsjonen bemannet fra 0800-1600 alle dager.
Innsjekking utenom resepsjonens åpningstid kan avtales.
Fra uke 20 åpner vi kiosksalget, med salg av mineralvann, kaffe, is og snacks! Vi åpner også for salg av nydelig🍕🍕😍 pizza for takeaway.
PS: Sanitæranlegget er per nå avstengt. Dette medfører at dusjer ikke er tilgjengelige.
Øvrige gjestetoaletter og vannposter er tilgjengelige, og utstyrt med desinfiseringsutstyr etter nasjonale anbefalinger. Tømmeanlegg for bobiler/vogner er tilgjengelig.

Kvam Motell og Camping

Holder åpent for overnatting. Ingen servering av mat.

Malm Hotell

Malm hotell begynner å komme tilbake i hverdagen igjen.Uteområdet med sitteplasser er ryddet til godværet kommer.Vi følger styresmaktenes smitteverntiltak på hotellet med gjeldende regler. Vi har åpen kafe 10 – 16.
Åpen pub
I henhold til styresmaktenes regler, vil puben kunne holde åpent fra 1.juni. Første pubkveld blir derfor lørdag 6. Juni.

Malm hotell har bakedag TIRSDAG og FREDAG👩‍🍳  da kan du forhåndsbestille brød og hente dem på hotellet. Hotellet baker fast havrebrød, grovbrød med linfrø og fine rundstykker med rug. Betaling kun med Vipps og kort. Har du andre ønsker er det bare å ringe 912 42 838.

Bestill bakevarer senest dagen før på facebooksida eller sms/ring.

Best Western Tingvold Park Hotel

Hotellet holder åpent samtidig som de forholder seg til myndighetenes anbefalinger og følger utviklingen i situasjonen tett:

– De har plassert ut hånd desinfeksjon tilgjengelig for alle gjester og ansatte
– De oppfordrer alle gjester til å starte besøket med en grundig håndvask
– De har innført hyppig renhold på håndtak og andre sentrale utsatte flater.
– Frokost serveres ikke som buffet, men vi smører matpakke til alle gjester. Den kan spises enten i hotellets restaurant, på rommet eller på ett av våre bord i resepsjonen. Vi har god avstand mellom hver sitteplass.

Steinkjer Kommuneskoger

Steinkjer kommuneskoger åpner utleiehyttene fra 30.04, men foreløpig ikke via Inatur.
Er du interessert i å leie hytte tar du kontakt med oss på tekstmelding til 95029501 eller via epost til pal.malmo@steinkjer.kommune.no
Det vil alltid være et opphold på tre dager mellom hvert utleie.
Lustadstua er ledig fra 30.04
Kan melde om topp snø og ski forhold i fjellet, dette vil vare en god stund enda.

Det oppfordres til å følge nasjonale råd angående korona.
https://www.fhi.no/nyheter/2020/rad-om-fritidsreiser-innenlands-som-gjelder-fra-21.-april/

 

Quality Hotel Grand, Stenikjer

Åpner for business 11. mai og gleder segoss til å ønske alle gjester velkommen tilbake til hotellet.
De følger myndighetenes råd og anbefalinger om smittevern, og oppfordrer våre gjester om å ta del i denne felles dugnaden.🥰

Lykkeland Steinkjer – Bowling

Vi åpner vår avd.bowling igjen mandag 18.mai!
Det er kun mulig å spille bowling ved forhåndsbooking, ingen drop-in! Ring oss på 948 48 699 og vi tar imot din booking. Får du ikke svar, legg igjen en mld.og vi tar kontakt. Les våre regler for smittevern før du kommer 👍 🌈

Åpningstider til uka:
Mandag-torsdag: kl.12-21
Fredag og lørdag: kl.12-22
Søndag: kl.12-21

Dampsaga Kulturhus – Steinkjer

De arrangerer Live Stream konserter.. Se facebooksiden deres for mer informasjon.

Norsk Flid Husfliden Steinkjer

Norsk Flid Husfliden Steinkjer har åpent. De har spesialisert seg på bunader fra Trøndelag, og leverer disse gjennom alle Norsk Flid Husflidens butikker. De selger også garn, keramikk, glasskunst, suvenirer, brukskunst og tradisjonsprodukter. Se facebooksiden deres for daglige oppdateringer

OX STEAK HOUSE – Steinkjer

ÅPNER RESTAURANTEN FOR GJESTER De følger myndighetenes anbefalinger om smittevern og vil ha visse begrensninger med maks 5 gjester ved hvert bord og god avstand mellom bordene. Da det naturlig nok vil være noe begrenset kapasitet anbefaler vi å ta kontakt på 48514210 for reservasjon av bord.

17. mai: Holder åpent fra 13 – 20:30 og har valgt å bruke den vanlige menyen. Kanskje er det noen nykommere blandt alt snadderet også!?

OX middagskasser
De kommer snart med en ny og forbedret løsning der vi presenterer ukemeny for 6-8 uker fremover, med klare bestillings – og leveringstider. Bestillingsfrist er fredag og levering av kassene på mandag. På facebooksiden deres kan du lese mer om tilbudet.

Chef – mathall, spiseri og catering

Fra 29.04. endrer de åpningstidene våre, og åpner så smått for servering i restauranten. De nye åpningstidene blir onsdag-lørdag kl. 11-17. Det er mulig å spise i restauranten, men de tillater maks 5 personer ved hvert bord.
Forøvrig tilbyr desom vanlig butikksalg, catering og take away, i tillegg til brød fra Bakemann.
Nå har de også endelig fått inn fisk igjen, så vi kan tilby fersk torsk, sei og kveite.
Det er mulig å ringe for å bestille på forhånd: Tlf: 45635336

Orion Pizzagrill – Steinkjer

Alle rettene deres kan tilbys som «Take-Away» og maten er klar på 10 minutter

Famille kolonial – Steinkjer

Åpner forsiktig restauranten 30.apr – et bordsett, en meny, god avstand og god stemning.

Har også forhåndsbestilling av varer. Det vil bli brødpakker, kanelsnurrpakker, burger-kit, Boeuf Bourgonne og ost/spekepakker. Og kanskje noen andre go’biter. Alt gjøres via Vipps, og varene hentes torsdag eller fredag mellom kl 15-17. Info om utvalg/priser se facebooksiden deres.

Lille Orion

Har åpen restaurant man – lør 10 – 18. De har også TAKE-AWAY.
Redusert sitetplasser med god avstand mellom bordene. De har satt opp antibac og håper alle benytter seg av det.
NB! flyttet inn i nye lokaler på amfi Steinkjer, like ved dyrebutikken.

Vilteksperten

De fortsetter med salg av viltkjøtt/produkter i tillegg til esker med spekemat.
De har satt sammen esker med diverse fryste produkter på ca 6 kg. Her får dere også med deres Elg Bratwurst som VG gav terningkast 6. Se facebooksiden deres for innhold i esken og bestilling.
De har forsatt esker med elgkjøtt på 10 kg til kr 2490,00
Eskene med 3 kg spekemat kr 850,00.

Sundbygd Gårdsbutikk – Steinkjer

De har ny slakting av okse i uke 16 og til hjemmelevering som før.  Alt av fersk kjøtt er fra oksekalv, økologisk Debio godkjent og slaktet på gården. Du kan også bestille et helt lam, grovpartert 8 deler og vakumert, for 155 kr/kg. Lammene er mellom 9 og 12 kg. Kanskje dele et lam med noen i familien eller naboen ? På facebooksiden deres er det en oversikt over hva du kan bestille fra okseslaktet som kan bestilles. De leverer mellom Steinkjer og Trondheim. De ønsker også at man bruker messenger for bestilling og kommunikasjon.

Øvrige bedrifter i Steinkjer

Steinkjer Hallen – Er stengt på ubestemt tid, men 8 – 10 mai er det drive-in kino i Steinkjerhallen
Dampsaga Bad – Stengt
Egge Museum – Stengt
Lykkeland Steinkjer – Lekeland stengt, men bowling åpner 18. mai
Mokk Gård – Stengt

Snåsa

Grana Bryggeri

Åpent

Snåsa Fjellstyre

Hyttene er stengt for utenbygdsboende, men ønsker du som Snåsning en fjellpåske, så er hyttene åpne for leie.

Saemien Sijte

Stengt, men besøk gjerne nettbutikken deres på: saemiensijte.no/nettbutikk Der har de flotte gaveartikler, bøker og noe til barna.

Kafe Midtpunktet – Snåsa

Har nå åpent for take-away ons,tors å fre kl 15 – 19. På menyen står pizza, burger og kyllingsnadder m/bakt portet alle dager. I tillegg blir det nybakt brød torsdag og mulighet til å kjøpe fra Heimbakt-disken: rullekake, boller, laupa, småkaker og kavring alle dager. Maten og brødene kan forhåndsbestilles på tel 74152290, 40476006 eller på facebooksiden deres.

På Hjørnet

Åpen for takeaway onsdag – søndag kl 16.00 – 19.00. Se menyen på deres facebookside og ring inn bestillingen. Det vil ikke være mulig å oppholde seg der over lengre tid. Kun kortbetaling.

Snåsakroa

Snåsakroa har åpent hver dag fra 07:00 til 21:00. De ligger rett ved E6 og er en perfekt plass å stoppe hvis du er litt sulten.

Grønøra Snåsa

REKO-ringen Innherred

REKO-ringen har besluttet å starte opp igjen med utleveringer i REKO-ringen Innherred.
Det betyr mye for de små bedriftene med deres støtte nå.

Etter råd fra helsemyndighetene for en trygg handel med lavt smittepress har de endret litt på rutiner,  les mer om det i facebookgruppa

Reko-ringen Innherred.

Velkommen til REKO-ringen Innherred. 😊 👉 L E S D E T T E F Ø R S T 👈 Formålet med gruppen «REKO-ringen Innherred » er å fungere som en kontaktplattform mellom forbrukere og lokale matprodusenter i…