Mens det jobbes med å bekjempe coronaviruset vil det variere om reiselivsbedriftene har åpent, begrensede åpningstider eller stengt. Her er en oversikt over hva som er status hos noen av reiselivsbedriftene på Innherred. Hvis du ønsker å besøke en bedrift anbefaler vi at du går inn på hjemmesiden eller facebooksiden til hver enkelt for å se om det er åpent eller ikke.

Levanger

I Levanger har Kortmans lysfabrikk/Pick up Diner, Magneten og Levanger fotomuseum gjort endringer slik at du som kunde fortsatt kan benytte deg av deres tjenester. Noen har valgt å holde stengt. Se listen under.

Pick-up Cafe Vuddu Valley / Kortmans Lysfabrikk

De har åpent alle dager, og er du heldig får du møte på selveste påskeharen! Vi ønsker gamle og nye kunder hjertelig velkommen.
Åpningstider påsken 2019: Man-onsdag – Kl. 11.00-18.00 i butikken og kl. 12.00-18.00 i dineren, Skjærtorsdag – Kl. 12.00-18.00 både butikken og dineren, Langfredag – Kl. 12.00-18.00 både butikken og dineren, Påskeaften – Kl. 12.00-18.00 både butikken og dineren, 1. og 2. påskedag – 12.00-18.00 både butikken og dineren. For mer informasjon se hjemmesiden deres.

Troset

Troset trener Qigong hver kveld kl 18.00 og du kan blli med, fra din egen stua. Gå inn på facebooksiden til Troset for å bli med og finne mer informajon.

Levanger Fotomuseum

Selv om selve museet er stengt fot publikum tar de fortsatt i mot bestillinger av fotografier og utfører print som vanlig.
Ta kontakt med dem via telefon og epost.

Falstadsenteret

Stengt, men deler bilder fra tidligere utstillinger på facebooksiden deres. De håper dere vil ha glede av dette og om noen har spørsmål eller kommentarer så del det gjerne med de i kommentarfeltet.

7610 Rampa på Ytterøy

Fortsetter å inrette seg etter situasjonen vi er opp i. Reduserer åpningstiden ytterligere fom mandag 23.3/20.

Bua Dekor

En av Norges største interiørbutikker på nett, Bua Dekor, er åpen. Gå inn på hjemmesiden deres, buadekor.no, å se alle de flotte tingene de har. De sender pakker til hele Norge.

Halsan Kjøtt

De tar sine forholdsregler ang. koronavirus, men er i full drift så lenge det lar seg gjøre. Det er mulig å bestille påskekasser som blir levert ut 2. og 3. april i butikken. Se facebooksiden for detaljer og oppdateringer

Vatn Bistro – Åsen, Levanger

Uke 14: Vi har take-away meny frå onsdag til og med sundag. Kvar dag kan ein velge mellom ein kjøt eller ein fiskerett. Desserten er den samen heile veka. Vi kan óg tilby vegetarrett på bestilling. Om ein har allergier eller anna intoleranse i matveien, tilpassar vi rettane etter behov. Se facebook-siden vår for meny

Øvrige bedrifter i Levanger:

Levanger Camping – Stengt frem til 1.april
Munkeby Herberge
– Stengt – men har et baksttilbud – se ovenfor
Thon Hotel Backlund – Stengt frem til i første omgang 14 april
Bruktbo Levanger – Stengt
Skallstuggu – Stengt, men gjerne bruk de flotte områdene rundt Skallstuggu til å gå på tur i.

Verdal

I Verdal kan du bli bedre kjent med Olav Den Helliges historie og nyte fantastisk kortreist mat fra Fæby selv i disse koronatider! Se under:

Fæby Bryggeri

Fæby tilbyr take-away og levering! Barneporsjon til halv pris. Lunsj bestilles innen kl 20 kvelden før. Lunsj serveres kl 10-15. Middag serveres kl 14-20. Gårdsbutikken er åpen mandag-fredag kl 10-20.På facebooksiden du finner du mer informasjon.

Scandic Stiklestad

De åpner opp for take away, i første omgang TORSDAG-SØNDAG 2-5 april, med henting kl. 15-20. Ring 74044200 eller 91341670 for bestilling. Du kan også sende en sms.
Gå inn på hjemmesiden deres for å se menyen.

Stiklestad Nasjonale Kultursenter

Hotellet og museet har stengt for publikum, men har startet opp et digitalt formidlingstilbud de kaller ”Dagens 1030”.

Tre dager i uken, på mandag, onsdag og fredag, klokken 10.30 ha en livesending på Facebook. De deler historier som spenner over tusen år – knyttet til både Olav og til stedet Stiklestad.

Telefonen besvares ukedager kl. 09-15. Epost: hotell@snk.no

Haugslia Gårdsbutikk

Haugslia Gårdsbutikk har åpent som vanlig på torsdager 14-16.30, og lørdag kl 12-14! I disse innetider er det god tid til å lage gode måltid og de de kan pakke varene klar til deg, og levere de utafor om du ikke ønsker å inn i butikken. Gå inn på facebooksiden deres for mer informasjon

Ørens Meieri

Ørens Meieri, har lager klar take-away middagen for deg i restaurantkvalitet, laget med gode råvarer og kjærlighet. Ring å bestill antall porsjoner mellom kl. 11 og 17.30 Man-Lør. Hent din ferdige middag som du bare varmer i en kasserolle med vann. Må hentes innen kl. 18.00

Verdal Hotell

De har åpent. Verdal Hotell er et lite og tradisjonsrikt hotell, som har drevet hotellvirksomhet i over 60 år. Du finner de midt i Verdal sentrum, i nærheten av togstasjonen og  små, spennende nisjebutikker.

Siam Take-away – Verdal

Vi har åpent og selger Take Away alle dager mellom kl. 14.00 og 20.00. Se meny på facebooksiden deres.

Øvrige bedrifter i Verdal:

Østnes Camping – Åpner for sesongen 1 mai, men kan åpne på forespørsel.
Stiklestad Golfklubb – Stengt
Turneteateret – Alle forestillinger i nærmeste fremtid er avlyst

Inderøy

På Inderøy holder flere av bedriftene åpent, men med litt begrensninger i åpningstider og med gode rutiner for håndvask og desinfeksjon.

Gulburet

Liv Elin baker ferske brød, lefser, aniskringler og potetkak samt selger produkter fra Hyllan hjemmebakeri og Bakebua. Alt kan bestilles via skjema på nettsiden og bringes til deg eller hentes ferdig pakket på Gulburet. Varer kjøres ut torsdager kl 17. For mer informasjon og bestilling gå inn på www.gulburet.no. Gulburet har åpent torsdag-fredag 11-17, lørdag 11-16. Fersk bakst hver dag det er åpent.

Gulburet – Hent-Mat-te Påsketuren 9 – 12. april

Gulburet har et tilbud for å hente god lokal mat og drikke..for den som kjører,sykler eller kommer vandrende… Er været «sånn passe til det» lager vi bål ute og koselige sittegrupper i tunet. Se link over for hentemenyen.

Inderøy Slakteri

De har fremdeles full drift i produksjonen, og følger til en hver tid rådene gitt av helsemyndighetene. De holder også butikken åpent som normalt, og vil varsle her på deres facebookside som noe skulle endre seg. Holder åpent frem til onsdag 8.4 og stenger kl 15 den dagen.
PÅSKETILBUD: Frem til påske har de mange gode tilbud. Se facebooksiden for detaljer på tilbudene. Bestill gjerne varer og hent ferdig pakket i butikken. Bestilling og spørsmål kan gjøres på tlf 74156000 eller på bestilling@inderoysodd.no

Berg Gård

Åpent alle dager 11-16 fra onsdag 1.april til onsdag 8.april. Påskeaften åpent 11-15.
Bestilling: De har laget en provisorisk nettbutikk med produktene i gårdsbutikken og 10 ulike påskepakker til rabattert pris. Gå inn på hjemmesiden deres å se hva de har. Der kan du også legge inn en bestilling. 

Havfruene

Havfruene har nettbutikk som du kan besøke og bestille varer fra. Havfruenes Tran uten transmak, Havfruenes Collagen med naturlige råvarer – alt av høyeste kvalitet – er deres bestselgere. Sjekk ut nettbutikk.

Galleri Mitsel

Holder stengt, men Heidi vil være litt i verkstedet framover så de dagene holder hun åpent og vil annonsere det på facebook og instagram. Hun har også en nettbutikk der det hele tiden kommer noe nytt. Nettbutikken ligger på hjemmesiden hennes: mitsel.no/butikk/

Koa Camping

De holder sanitærbygget stengt, men det er mulig å komme med bobil etc dersom det blir åpnet for det. De tar også i mot firma/arbeidere eller andre som ønsker langtidsleie i hytter (minst 1-2 uker). De lar hyttene stå urørt 2 dager etter avreise før de vasker dem godt.

Kjerringa me’ Straumen

Viser frem ting de har til salgs på Facebook og kan avtale henting i Klokkarstu eller sender i posten.

Jægtvolden Fjordhotell

Muligheter for overnatting, men restauranten er stengt. Ønsker du å overnatte der så må man kontakte de på tlf 90597615.

Den Gyldne Omvei

Matprodusentene i Den Gyldne Omvei har et stort utvalg gavepakker med gårdsmat. Du kan velge blant flere størrelser. Se hjemmesiden hos produsenten for informasjon om innhold, eller ta kontakt på telefon. Bedriftene samarbeider tett og skreddersyr pakker etter dine ønsker. Inderøy Gårdsbryggeri selger også gaveesker med variert øl. Følgende bedrifter er med på disse gavepakkene: Gangstad Gårdsysteri, 
Gulburet,  Berg Gård og Inderøy Gårdsbryggeri. 
Du kan også kjøpe elektronisk gavekort som som kan brukes hos bedriftene langs Den Gyldne Omvei. Gavekortet legges i en egnet konvolutt sammen med deres nyeste brosjyre
dgo.no finner du mer informasjon

Bunadsaum

Butikken holder åpent, men strenge regler for hvem som kan komme inn. Se facebooksiden deres for mer informasjon.

Marens Bakeri

Bakeriet produserer bakevarer på bestilling – Også glutenfrie varer!
Bakeriet har åpen dør mellom 10-14 med bjelle og sprit i gangen for salg over disk og henting av bestilte varer. Bestilling på marens.baker@vidu.no

Inderøy Gårdsbryggeri

Bryggeriet har i utgangspunktet stengt, men kan ta imot grupper på under 10 personer til ølsmaking. Ølutsalget åpnes på forespørsel. De tilbyr også ØLBIL – ØL LEVERT PÅ DØRA. Levering gjelder for for beboere i Inderøy kommune. Utkjøring 8. april. Se facebooksiden deres for nærmere informasjon og bestilling.

Rødbrygga

Du kan bestille take-away som vanlig. Bestill gjerne maten på telefon før du henter. Du finner deres meny her: http://rodbrygga.no. Ring og bestill mat på telefon: 74 15 37 25. Åpningstider: Tir-lør:  14 – 20 Søn 13 -20

Mosvik Brygge

De har stødige plastikk kajakker til utleie for nybegynnere, vester og overtrekk. Innerst i Trondheimsfjorden er det god plass og det er fin rekreasjon. Ønsker du å leie så ring Ann Kristin på tel 950 26457.

Jækta Fjordstue

De holder stengt, men tar på seg bestilling på take away, baking, koldtbord m. m. Ta gjerne kontakt 94310145.

Ystgård Gartneri

Ønsker du å få heimkjørt blomster eller ting til hus og hage fra gartneriets rikholdige utvalg? Kanskje du ønsker å overraske en venn eller en bekjent? Ring og bestill varer fra Ystgård på tlf: 922 46 270 
Du bestemmer, de har masse andre varer også! Betaling skjer via vipps eller på faktura.

Øvrige bedrifter på Inderøy

Strømnes – Både overnatting, servering og escape room er stengt.
Øyna – Stengt
Letnes – Stengt, men vurderer utleie med de riktige forhåndsregler
Husfrua Gårdshotell – Stengt
Sund Folkehøgskole: Stengt

Steinkjer

Kulturgården Bjerkem

I Steinkjer holder kulturgården Bjerkem aktiviteten oppe, enten det er mel, bunad eller guourmetmat du er på utkikk etter.

Gullimunn tar imot bestillinger og kan kjøre ut mel om nødvendig. De annonserer på facebooksiden sin når de har leveringer på de forskjellige stedene.

Experience kan holde åpent for små grupper i lukkede selskap som ikke er i karantene.

Bunadburet tilbyr web-basert hjelp til kursdeltakerne, som ikke får til å samle seg på de ukentlige kursdagene.

Yttervik

Åpent for overnatting. Yttervik ligger i naturskjønne omgivelser med fantastisk flott utsikt over Hjelbotn og Follafjella. Velg mellom å overnatte i Trønderlåna eller sommerfjøset.

Føllingstua Camping

De har stengt for all aktivitet/matservering i hovedbygget.  De minste hyttene er stengt, mens de mellomstor og største hyttene leies fortsatt ut da de har egne bad og kjøkken. Der trenger ikke gjestene og omgås hverandre. De er ektstra nøye med renhold.

Kvam Motell og Camping

Holder åpent for overnatting. Ingen servering av mat.

Malm Hotell

Malm hotell har bakedag TIRSDAG og FREDAG👩‍🍳 da kan du forhåndsbestille brød og hente dem på hotellet. Hotellet baker fast havrebrød, grovbrød med linfrø og fine rundstykker med rug. Betaling kun med Vipps og kort. Har du andre ønsker er det bare å ringe 912 42 838.

Bestill bakevarer senest dagen før på facebooksida eller sms/ring.

Best Western Tingvold Park Hotel

Hotellet holder åpent samtidig som de forholder seg til myndighetenes anbefalinger og følger utviklingen i situasjonen tett:

– De har plassert ut hånd desinfeksjon tilgjengelig for alle gjester og ansatte
– De oppfordrer alle gjester til å starte besøket med en grundig håndvask
– De har innført hyppig renhold på håndtak og andre sentrale utsatte flater.
– Frokost serveres ikke som buffet, men vi smører matpakke til alle gjester. Den kan spises enten i hotellets restaurant, på rommet eller på ett av våre bord i resepsjonen. Vi har god avstand mellom hver sitteplass.

Kulturscenen Vårt Hjem

Holder stengt for publikum, men vil holde livestream av konserter – første livestream er 4. april med Jolly Jumper & Big Moe kl 20. Sjekk ut facebooksiden fo oppdatert informasjon om videre livestreamet konserter. De legger dessuten ut spennende dypinformasjon om band de samarbeider med.

Vilteksperten

Spekemat til påske? Vilteksperten har en del spekemat på lager nå og selger nå pakker med 3 kg av diverse spekemat for kr 750,00/pakke.
Bestill på facebooksiden deres med opplysning om navn, adresse, telefonnummer og antall pakker, eller send bestilling med samme opplysninger til bestilling@vilteksperten.no.
De leverer i Steinkjerområdet torsdag 2/4 og tirsdag 7/4 etter kl. 14:00, eller det kan hentes hos Vilteksperten samme dager mellom kl. 12:00-14:00.

Norsk Flid Husfliden Steinkjer

Norsk Flid Husfliden Steinkjer har åpent. De har spesialisert seg på bunader fra Trøndelag, og leverer disse gjennom alle Norsk Flid Husflidens butikker. De selger også garn, keramikk, glasskunst, suvenirer, brukskunst og tradisjonsprodukter. Se facebooksiden deres for daglige oppdateringer

Ox Steak House

I Steinkjer sentrum holde Ox Steak House stengt for ordinær restaurantdrift, men har tilbud om take-away med både henting og utkjøring. I tillegg har de lansert egne middagskasser med hjemmelagde ferdige middager for hele uken! På facebooksiden deres kan du lese mer om tilbudet hos de.

Chef – mathall, spiseri og catering

Ferskvarebutikk og take-away er tilgjengleig mellom 14:00 – 17:00. Alt på deres vanlige meny kan nå kjøpes som take away. Prisene justeres ned 10% ved kjøp. De tilbyr også utkjøring av mat og ferskvare. Et kjøretillegg på 150 kr kommer i tillegg, innenfor bygrensene i Steinkjer.
Det er mulig å ringe for å bestille på forhånd: Tlf: 45635336

Orion Pizzagrill – Steinkjer

Alle rettene deres kan tilbys som «Take-Away» og maten er klar på 10 minutter

Øvrige bedrifter i Steinkjer

Steinkjer Kommuneskoger – De har stengt alle hytter for utleie til ut april.
Steinkjer Hallen – Er stengt på ubestemt tid
Malm Hotell – Stengt for servering, men leverer middag og bakevarer.
Vårt hjem – Stengt
Dampsaga Bad – Stengt
Egge Museum – Stengt
Lykkeland Steinkjer – Stengt
Mokk Gård – Stengt
Quality Hotel Grand – Stengt

Snåsa

Grana Bryggeri

Åpent for gjester fra Norge, en så lenge

Snåsa Fjellstyre

Hyttene er stengt for utenbygdsboende, men ønsker du som Snåsning en fjellpåske, så er hyttene åpne for leie.

Saemien Sijte

Stengt, men besøk gjerne nettbutikken deres på: saemiensijte.no/nettbutikk Der har de flotte gaveartikler, bøker og noe til barna.

Kafe Midtpunktet

Takeaway uke 14: ons, tors og fre kl 15.00-19.00. På menyen stpr pizza burger, gyros og pastasnadder. I tillegg blir det nybakt brød torsdag og mulighet til å kjøpe fra Heimbakt-disken: rullekake, boller, laupa, småkaker og kavring alle dager. Maten og brødene kan forhåndsbestilles på tel 74152290, 40476006 eller på facebooksiden deres.. 

På Hjørnet

Åpen for takeaway onsdag – søndag kl 16.00 – 19.00. Se menyen på deres facebookside og ring inn bestillingen. Det vil ikke være mulig å oppholde seg der over lengre tid. Kun kortbetaling.

Snåsakroa

Snåsakroa har åpent hver dag fra 07:00 til 21:00. De ligger rett ved E6 og er en perfekt plass å stoppe hvis du er litt sulten.

Grønøra Snåsa

REKO-ringen Innherred

REKO-ringen har besluttet å starte opp igjen med utleveringer i REKO-ringen Innherred.
Det betyr mye for de små bedriftene med deres støtte nå.

Etter råd fra helsemyndighetene for en trygg handel med lavt smittepress har de endret litt på rutiner,  les mer om det i facebookgruppa

Reko-ringen Innherred.

Velkommen til REKO-ringen Innherred. 😊 👉 L E S D E T T E F Ø R S T 👈 Formålet med gruppen «REKO-ringen Innherred » er å fungere som en kontaktplattform mellom forbrukere og lokale matprodusenter i…