Trøndelag

Padling på snåsavatnet

Er padling blant holmer og skjær, i småelver og åpent vann med landgang på ei idyllisk sandstrand noe for deg? Da må du komme til Snåsavatnet – her får du alt og mer til!

Trøndelag

Guidet Båttur på Trondheimsfjorden – Nils Aas på Fjorden

Bli med på en guidet båttur på Trondheimsfjorden og opplev historien, fjorden og kunsten til Nils Aas. Inkluderer også guidet skulpturvandring i Muustrøparken.

Trøndelag

Mangfoldige Innherred

Innherred – 1 time nord for Trondheim byr på opplevelser, aktiviteter, god mat og historie i fantastiske omgivelser. La deg fascinere!

Trøndelag

Sykkelferie i Trøndelag

Vil du sykle gjennom historisk landskap, nyte god mat og spennende historie sammen med gode venner? La oss hjelpe deg med planleggingen. Alt du trenger å gjøre er å nyte – og å sykle! For mer informasjon eller et skreddersydd tilbud, kontakt oss på: Tel: +47 74 40 17 16 email: post@visitinnherred.com www.visitinnherred.com

Trøndelag

Den Gyldne Omvei

La deg fortrylle og fascinere av Den Gyldne Omvei på Inderøy. Besøk kunstneren i sitt verksted, nyt kortreist mat og drikke og kjenn hvilepulsen senke seg. Ta deg tid til å oppleve Den Gyldne Omvei!

Trøndelag

Munkeby Herberge

På Munkeby Herberge kan du sove som en ekte pilegrim og spise godt – velkommen!

Trøndelag

Dronepresentasjon av Levanger Kommune

Dronepresentajon av Levanger Kommune 2015

Trøndelag

Øyna i Inderøy – Helt øverst

Øyna ligger på et storslått utsiktsplatå ovenfor gården vår og Sakshaug gml. kirke i Inderøy, Nord- Trøndelag. Herfra kan man la blikket hvile over et enestående vakkert kulturlandskap.

Trøndelag

Middelaldergården Stiklestadir – Stiklestad Nasjonale Kultursenter

Presentasjonsfilm om Middelaldergården Stiklastadir – Stiklestad Nasjonale Kultursenter i Verdal, Nord-Trøndelag, Norway

Trøndelag

Spelet om Heilag Olav på Stiklestad

Velkommen til Stiklestad og alle spels mor; «Spelet om Heilag Olav»! Nordens største og eldste friluftsteater har vært spilt hvert år i slutten av juli siden 1954 og er gjennom årene sett av over 800.000 tilskuere.

Trøndelag

Dampsaga Bad, badeland i Steinkjer

Velkommen til et innholdsrik badeland! Dampsaga Bad og Gym er et anlegg for hele familien, med bassenger, sklier, trimrom og velværeavdeling.

Trøndelag

Den Gyldne Omvei

Inderøy med Den Gyldne Omvei har i flere år levert noen av de beste opplevlsene på Innherred, både innen mat og kultur

Trøndelag

Steinkjer

Bli med når Anders Bardal viser hva Steinkjer har å by på!

Trøndelag

Innherred – aktiviteter og lokal mat

Innherred byr på et stort utvalg av aktiviteter og lokale smaker.  

Trøndelag

Trehusbyen Levanger

Levanger har mange vakre gamle bygårder i jugend, sveiter og ny-gotikk. Opplev byen til fots! Bygårdene i Levanger sentrum ble bygd etter siste bybrann i 1897 og er godt bevart fram til i dag. De gir trehusbyen sitt særpreg med ulike stilarter som sveitser, ny-gotikk og jugend. Sykehuset Levanger ble bygget og tatt i bruk […]