Trøndelag

Bilvandring på Innherred

Bilvandring er korte, godt tilrettelagte fotturer som ikke krever noe planlegging. Du kan enkelt stoppe og rusle deg en tur når du kjører gjennom Innherred.

Trøndelag

Eventyrlig generasjonsferie på Inderøy

Bli med på et InderøyEventyr. Et eventyr for en, to eller tre generasjoner eller vennefamilier som vil knytte sterkere bånd og ha fine friluftsdager sammen, i en ramme av vikingtid og nåtid.

Trøndelag

Olsokvandring – I Bondehærens fotspor

Bli med på guidet olsokvandring i Bondehærens fotspor til Stiklestad 28. juli!

Trøndelag

SS Strafgefangenenlager Falstad

I vakre omgivelser på Ekne i Levanger, ligger de oransje bygningene som i dag huser Falstadsenteret. Det ser riktig så idyllisk ut, men historien er langt fra idyllisk. I dag formidles historien gjennom utstillinger, undervisning og forskning.

Trøndelag

Historiske turmuligheter i Trøndelag

Hva med en tur i Olav Den Hellige eller bondehærens fotspor? det er mange historiske turmuligheter i Trøndelag. Vi viser deg de historiske vandrerutene.

Trøndelag

Levanger: Dagstur fra Trondheim

Levanger, med sin unike trehusbebyggelse ligger bare 1,5 time fra Trondheim med toget. Nyt deilig mat, vakker natur, kunst, kultur og shopping. Velkommen til Trehusbyen Levanger!

Trøndelag

Opplev Innherred i Høst

Innherred har mye å tilbyd også på høsten. Enten du trives best utendørs eller du liker deg inne når høsten kommer vil du finne noe som passer nettopp deg!

Trøndelag

Familieferie i Levanger

Ønsker du å samle hele flere generasjoner til familieferie i Levanger for en langhelg eller mer? Bruk tid sammen og skap gode minner - vi gir deg tips til planleggingen!

Trøndelag

Reis langs spennende sideveger

Vil du finne frem til perlene, skreddersy ferien etter egne behov og ta dagene litt som de kommer? Da har vi noen tips for å hjelpe deg med planleggingen.

Trøndelag

Turplanlegging og Opplevelsespakker på Innherred

Ta med kjæresten, ektefellen, vennegjengen eller familien og opplve den historiske matregionen Innherred! Tjenestenavet Visit Innherred hjelper deg med planlegging av ditt besøk - fra start til slutt!

Trøndelag

Golf i historiske omgivelser

Stiklestad Golfklubbs bane i Verdal er en meget naturskjønn 18-hulls skog- og parkbane beliggende på en halvøy i Trondheimsfjorden.

Trøndelag

Matopplevelser på Innherred

Mattradisjonene på Innherred er mange - og gamle. Spis lokalprodusert gårdsmat tilberedt med kjærlighet eller internasjonal vri. Nyt ureist mat og drikke og nyt naturen samtidig.