Trøndelag

Søndagsåpent rundt Snåsavatnet

Snåsavatnet og omkringliggende bygder byr på mange spennende opplevelser - mange er også åpne på søndager i sommersesongen når så mye annet er stengt. Så legg søndagsturen til Snåsavatnet - velkommen!

Trøndelag

Historiske turmuligheter i Trøndelag

Hva med en tur i Olav Den Hellige eller bondehærens fotspor? det er mange historiske turmuligheter i Trøndelag. Vi viser deg de historiske vandrerutene.

Trøndelag

Familieferie i Levanger

Ønsker du å samle hele flere generasjoner til familieferie i Levanger for en langhelg eller mer? Bruk tid sammen og skap gode minner - vi gir deg tips til planleggingen!

Trøndelag

Pakke: Opplev Den Gyldne Omvei i Sommer

Opplev kortreist mat på sitt beste mens du nyter trøndersk kulturlandskapet og utsikten over den blå Trondheimsfjorden.

Trøndelag

Stiklestadsommer – Lek som vikingene på Stiklestad

De er overalt på Stiklestad, og dukker opp når når du minst venter det. Nyhet i år er Arvesølvet - en vandring på FOlkemuseet hvor du møter familier fra tre tidsepoker - 1898, 1942 og 1959.

Trøndelag

Vandring på Innherred

Å vandre på Innherred byr på naturopplevelser for alle. Enten du er gammel eller ung har Innherred en tur som passer deg og dine ønsker! Trimtur, fjelltur eller kanskje en sykkeltur?

Trøndelag

Vandrepakke: Fra hytte til hytte i Skjækra

Ta turen til Norges geografiske midtpunkt og føl på Blåfjella - Skjækerfjella nasjonalpark. Her går du fra hytte til hytte og opplever det perfekte høstlandskapet, fjell, fiskevann og turmuligheter. Prøv!

Trøndelag

Sov søtt – spis godt!

Å være på ferie kan være krevende - nye ting skal utforskes, turer skal gås og nye plasser oppleves. Hva er vel viktigere enn en god seng og nydelig mat?

Trøndelag

Opplevelser i Skjækra

Skjækra er et fjellområde i Steinkjer, Snåsa og Verdal. Deler av området ligger i Blåfjella - Skjækerfjella nasjonalpark og det er et eldorado for den som er glad i å vandre, gå på ski, fiske og det enkle friluftslivet.

Trøndelag

Blåfjella-Skjækerfjella / Låarte-Skæhkere nasjonalpark

Blåfjella – Skjækerfjella / Låarte-Skæhkere nasjonalpark er et av Sør-Norges største sammenhengende villmarksområder.

Trøndelag

Villmarksbygda Ogndal

Øst for Steinkjer ligger bygda Ogndal med sine store skog- og fjellområder. Padle kano på Ogna, sykle på grusvegene, vandre i fjellet eller bare speid etter elgen - valget er ditt!