Dag 1 av

Dag 1 av "Eventyrlig Seilas på Trondheimsfjorden" 5.aug

Bli med seildampskipet SDS Hansteen fra Trondheim til Tautra og Levanger. På Tautra blir det en guidet vandring og god lunsj. I Levanger pågår Levangermartnan og det er god stemning. På kvelden blir det middag og byvandring hvor dere får se Levangers flotte trehusbebyggelse.


Program

10:00 Avreise Trondheim

12:00 Anløper Tautra
Bjørn Olav Juberg fra Frosta tar dere med på en guidet vandring fra kaia og opp til Klostergården. Han forteller om Tautra, Tautra kloster og Tautra Mariakloster. Dere går forbi Tautra Kloster, restene av et Cistercienserkloster antatt grunnlagt i år 1207. Etter gåturen er det godt med hvile og mat. Den velrenommerte restauranten på Klostergården tilbyr “munkesuppe” basert på de mattradisjoner man har kjennskap til fra klosteret i middelalderen. Etter suppen blir det kaffe og kake.

15:00 Avreise Tautra

18:15 Anløper Levanger
I Levanger er det liv og røre i byen, Levangermartnan er godt i gang og det skjer noe over alt. I Sjøparken blir det musikk og aktiviteter for store og små. For dere som ønsker å se Levangers flotte trehusbebyggelse, hvor et helt bysentrum er fredning, vil det bli byvandring med Levangervert. Det tar ca 1 time og koster 100,- kr per. pers. Ellers blir det mulighet til å kjøpe en 2-retters middag hos Madam Backlund, pris 455,- kr.

For dere som ønsker å overnatte anbefaler vi Munkeby Herberge eller Thon Hotel Backlund. Vi er behjelpelig med å bestille overnatting. Det er og mulig å ta tog tilbake til Trondheim/ Steinkjer på kvelden.

Forbehold om endringer i ankomst

 

Praktisk informasjon
Dagstur
​​​​​Pris: 1320,- kr pr. person


Prisen inkluderer:
- Seilasen
- Guidet vandring på Tautra
- Munkesuppe, kaffe og kake hos Klostergården

I tillegg kommer eventuelt
- 2retters middag hos Madame Backlund i Levanger - 455,- kr
- Byvandring Levanger 100,- kr pr. pers
- Transport til overnattingssted
- Overnatting

Ha med kontanter

Om bord i båten blir det salg av drikke og enkel, lokal mat.

Hele seilasen koster 2700,- kr uten mat og overnatting. Der er også mulig å løse billett på kaia for dags- og enkeltturer om det er ledig plass. Det koster 900,- og 450,- kr.

Avbestillingsfrist: 12. juli

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
Fredag05.08.2022Trondheim