Dansegalla i Verdalshallen (med eller uten mat)

Dansegalla i Verdalshallen er en storslått fest som trekker  publikum fra hele landet. 

Festdeltakerne  kommer gjerne med bobil til dansegalla og her får de servert god mat ved faste bord som de beholder hele kvelden. Det blir dans til to orkestre og sammen med dere gjør vi alt for å skape god stemning og trivsel!

Anne Nørdsi
Anne Nørdsti er kjent for å gi alt fra scena. Hun har en formidlingsevne som gjør henne helt unik. Hun er for det meste sprudlende og energisk, men evner også å være varm og nær. Hun engasjerer både hjertet og dansefoten, så lytt, nyt eller ta deg en svingom, enten det er på dansegulvet eller stuegulvet!

Donnez
Donnez är ett dansband med ursprung i Perstorp, Skåne. Bandet bildades år 2000 av Donald Laitila och har sedan start spelat dansvänlig musik. Idag har Donnez spelningar runt om i Sverige och satsar på en bred och tidsenlig repertoar som tilltalar danspubliken. Donnez orkester har som ambition att alltid leverera bästa möjliga musikupplevelse till sin publik.

Höjdpunkterna har varit många genom åren, bandet har bl.a medverkat i Körslaget på TV4, SVT, SR mm.

«Donnez är idag ett dansband på frammarsch. Deras kompletta låtar och scennärvaro gör dem till ett populärt val på många dansställen runt om i Sverige».

Kl. 19.30: Billett med mat og fast bord 600,-
Kl. 20.00: Billett kr. 470,- (500,- ved inngang)
NB! Alle som kjøper billett i samme navn får sitte ved samme bord! NB! Begrenset antall plasser!

Aldersgrense: 18 år

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å ta kontakt!

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
lørdag, søndag15.10.2022
16.10.2022
20:00
01:00
Verdalshallen