Gratis foredrag - "Nordmenn i krig". Fra motstandsarbeid til kampoperasjoner i Afghanistan

Gratis foredrag på Steinkjer søndag 9. oktober i Telthuset.

I foredraget vil Tor Martin fra Verdal fortelle om sin oldefar som måtte flykte fra Rinnanbanden, og Pål fra Steinkjer vil fortelle om sine erfaringer i Afghanistan 2011 der norske styrker kjempet på kloss hold med fienden.

Disse hendelsene vil bli sett i lys av hva Johan Kvarme fra Steinkjer opplevde i sin tid som sabotør for Kompani Linge i Nordland og i Trøndelag.

Det selges kaffe og vaffel før foredraget og i pausen i regi av Telthuset.

Det er 60 plasser og vil du sikre deg plass reserverer du det ved å kjøpe en plass på nettsiden vå, eller ved å kjøpe foredraget til 1,- med Vipps. Søk opp TEAM NORSO i Vipps appen.

Hvis ikke kan du møte opp i døra og ta sjansen på at det er en ledig plass.

Det er planlagt strømming av foredraget på internett.

Vel møtt til foredrag!
—-

Tor Martin Nordtømme er en av Trøndelag sine fremste innen historieformidling, tidligere gardist i Hæren, og har som livsoppgave å dele av sine kunnskaper og fortelle historier som fortsatt er relevante.

Pål Haugnes fra Steinkjer har bakgrunn fra Telemark bataljon i Hæren, er stipendiat ved NTNU Senter for Toppidrettsforskning, og skriver en bok om anbefalinger for fysisk og mental trening for de som skal i Forsvaret. En av grunnleggerne av TEAM NORSO.

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
søndag09.10.202218:00
20:00