Hekla Stålstrenga - Julefolk

For mange er Julefolk - julekonserten til Hekla Stålstrenga - blitt synonymt med førjulstiden. Bandets unike blanding av folkemusikk og populærmusikk, har skaffet dem et trofast publikum over hele landet, og det var med stort hell de tok med seg en blanding av kjente og ukjente, kjære og klassiske julelåter inn i sitt musikalske univers.

Julen er en tid for ettertanke og medmenneskelighet, familie og venner - en tid der man tar vare på hverandre. Musikk er som skapt til å lage en ramme rundt dette og bandet lover en konsert der man får lyst å klemme noen som trenger det når man kommer ut.

Hekla Stålstrenga er bandet som gikk fra å være en lokal folkemusikkgruppe til å bli en del av den nasjonale viseskatten. Fra å ha små folkemusikk-klubber som hjemmebane, har de gått veien til å toppe plakaten på store rockefestivaler, fylle scener som Den Norske Opera & Ballett og holde egne konserter på TV.

Les mer om Hekla Stålstrenga på deres hjemmeside og facebookside, og lytt på Spotify og TIDAL.

Ingen aldersgrense
Dørene åpner ca. 30 min før konsertstart.
Ledsager betaler kun bill.avgift - NB! Begrenset antall.

Se også Stageway's (arrangør) nettside for mer informasjon.
Tidspunkt
Fasiliteter
UkedagerDatoTidBeliggenhet
torsdag16.12.202118:30Levanger kirke
  • Spesial
    • Booking: https://www.ticketmaster.no/event/659959?fbclid=IwAR3ZoD8SEbXg4qP9qSqdJs93j1QtDAnlXlPOl3_ovJ4Y3-j3mGV0xzVBRQw