I Gullimunns rike under Trøndersk Matfestival - et sted nær deg

Gullimunn AS er et samarbeid mellom flere gårder i Trøndelag som har slått seg sammen om å dyrke, male og selge økologisk urkorn – gamle kornsorter med uovertruffen kvalitet og næringsverdi. På Trøndersk Matfestival - ett sted nær deg, får du guidet tur i kornåkeren med herlige historier om de ulike kornsortene, og dessuten masse godt å smake på og kjøpe med seg både av mel og ferdige bakevarer.

På Trøndersk Matfestival - ett sted nær deg, søndag den 14. august, er du velkommen til Kulturgården Bjerkem i Henning i Steinkjer for å oppleve urkornet i sin opprinnelige form ute på åkeren. På Kulturgården Bjerkem er det i år et stort mangfold av kornsorter som viser et bredt spekter av hvordan Gullimunn arbeider. Dette er kornsorter som er gode både for deig og for meg!

Vi i Gullimunn pleier å si at det tar minst 9 måneder å lage et brød. Kommer du til Bjerkem denne dagen, så vil du forstå hvorfor, og hva som som er bakgrunnen for disse Trønderske spesialitetene. Du kan bli med på guidet tur i kornåkeren der du får servert herlige historier om de ulike kornsortene. Inne på gårdstunet blir det salg av kaffe og kaffebrød av forskjellig slag - alt bakt på lokalt urkorn.

Det er også mulig å handle mel og ferdige bakevarer på Bjerkem denne dagen.

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
søndag14.08.202212:00
16:00
Kulturgården Bjerkem, Henning