Jul Igjen på Stiklestad

Velkommen til «JUL IGJEN» på Stiklestad 3. og 4. desember.

En stemningsfull førjulshelg med juleforberedelser, opplevelser og julemarked!

Er du på leting etter den gode, gamle julestemninga? Ta turen til Stiklestad og få med deg førjulshelga Jul igjen, 3. og 4. desember kl. 12-17. Opplev stemninga som skapes når mange hundre fakler tennes, og det lyser lunt fra alle stuer.

Våre museumshus, kulturhuset og middelaldergården Stiklastadir fylles av deilig mat, aktiviteter og julestemning. Opplev demonstrering av gammelt håndverk, juleforberedelser og slakting av julegris. Barna kan delta på juleforberedelser. De får også oppleve fjøsnisser og fortellerstunder. Kafé Molåna i den ærverdige trønderlåna er også åpen.

I samarbeid med Scandic Stiklestad har vi også Julemarked med lokal mat, husflid og håndverk; under tak i Borggården og i kulturhuset.

BILLETTER
Voksne: 180,-
Barn: gratis
Kjøp Stiklestadkortet 2022 i resepsjonen og få gratis inngang!

Du kan kjøpe billetter til Jul igjen på nett her: https://checkout.ebillett.no/157/events/culture...
eller i resepsjonen vår på kulturhuset.

Julearrangementet foregår både på Folkemuseet, middelaldergården Stiklastadir og på kulturhuset på Stiklestad Nasjonale Kultursenter i Verdal på Innherred i Trøndelag. For å komme til Stiklestad ta av E6 mot Verdal, passer Verdal sentrum, følg Fylkesvei 757 og kjør opp bjørkealléen Stiklestad allé i 4 km. til du ser Stiklestad kirke og kulturhuset. Parkeringsplassen har gratis parkering.

Detaljert program kommer.

Scandic Stiklestad har åpen restaurant og overnattingstilbud.

Tidspunkt
UkedagerPeriodeTidBeliggenhet
lørdag03.12.202212:00
søndag04.12.202217:00