Julekonserten i Levanger kirke

Den mest tradisjonerike julekonserten i Levanger kirke!

Levanger Mannssonglag og Levanger Musikkforening har samarbeidet om denne konserten i mange år. På årets konsert er det med to solister: Sopranen Julie Vikestad Olsen og trompetist Geir Morten Øien.

Julie Vikestad Olsen
Julie startet sin musikalske karriere ved musikklinja på Inderøy Videregående Skole. Hun utdannet seg visere som grunnskolelærer ved HiNT før turen gikk til Oslo og Musikkteaterhøyskolen. Etter endte studier i Oslo fortsatte hun sin utdannelse ved Nord-Universitet og er nå utdannet grunnskolelærer. Julie har vært med på mange musikaler og konserter. Vi nevner her: Fame i regi av Kulturskolen i Levanger, En helt uvanlig aften ved West End Studios, rollen som Rita i Verdal teaterlag sin oppsetting «Levva Livet», Sonja i Reisen til julestjernene i en oppsetting ved Turneteatret i Trøndelag. I 2018 fikk hun sunget duett med Sissel Kyrkjebø under hennes julekonsert turne. Julie var med i Drømmeaften i Trønderhallen i 2021 og er også med i 2022. Hun kombinerer nå lærerjobben med å være freelance artist.

Geir Morten Øien
Geir Morten Øien er fra Horten og er ansatt som oversersjant og trompetist i Luftforsvarets musikkorps. Han jobber også som trompetlærer på musikklinja ved Trondheim katedralskole, og NTNU- Unge musikere. Han gikk musikklinja på Sandefjord gymnas, avtjente sin verneplikt som musiker i Kongelige Norske Marines musikkorps, og er utdannet fra Barratt Due musikkinstitutt i Oslo, og NTNU, Institutt for musikk i Trondheim.

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
søndag11.12.202216:00
17:30
Levanger Kirke