Open menu
Kortreist Dansefestival - digital festival i 2020

Kortreist Dansefestival - digital festival i 2020

I likhet med så mange andre arrangement og festivaler blir også Kortreist dansefestival sterkt påvirket av koronautbruddet. Vi har derfor vedtatt at det originale programmet for 19. – 23. juni 2020 utgår. Vi ønsker å synliggjøre alle de dyktige kunstnerne og kursholderne som egentlig skulle komme i juni og erstatter derfor den originale idéen med:

DIGITAL FESTIVAL I JUNI

En digital plattform som blir lansert i juni. Dette blir en utvidet og mer avansert hjemmeside for festivalen hvor alle kunstnere og alle arrangement som egentlig skulle tatt sted blir presentert på ulike alternative måter. Besøkende kan få oppleve forskjellige digitale presentasjoner, workshops og sosiale arrangement gjennom live-streams, filmer, tekster og andre visuelle formidlingsmåter.

Stay tuned på www.koreda.no - mer informasjon kommer!

UTSATT MINI-FESTIVAL I OKTOBER

Også Inderøysommer, kursuke for barn og unge, som skulle gå parallelt med festivalen blir også naturligvis påvirket av situasjonen. Vi planlegger nå å flytte hele kursuka til høstferieuka i oktober (uke 41) der vi også ønsker å vise deler av festivalprogrammet 2020. Vi ønsker derfor å trekke frem produksjoner som har barn og ungdom som sin målgruppe.

KOREDA 2021

Deler av årets program blir flyttet til Kortreist dansefestival sitt 10-årsjubileum i 2021.

Håper å se så mange som mulig både virtuelt og live i tiden fremover!!

#altblirbra

Foto: Tale Hendnes. Fra forestillingen Alt nå av

Eivind Seljeseth


 

Festivalens visjon
Festivalen er en årlig festival som finner sted første uke i juni etter skoleslutt.
Kortreist Dansefestival ønsker å skape en arena hvor publikum og dansekunstnere kan møtes i utfoldelse og opplevelser. Festivalen har også satt seg har satt seg som mål å være en møteplass hvor dansekunstnere kan møtes for faglig og sosialt samvær.
Det vil bli dans på mange kjente arenaer på Inderøy, på scener du har besøkt før og på steder du ikke trodde at noen kunne danse.

Kortreist Dansefestival arrangeres parallelt med Inderøysommer.

Velkommen til en spenstig festivaluke!

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
mandag, tirsdag, fredag, lørdag, søndag19.06.2020
23.06.2020
11.00
21.00
Dans i Nord-Trøndelag