Lev Litt: Ingeborg Arvola og Marte Hallem - bokbad og konsert

Velkommen til Levanger Litteraturfestival 2023!

På Havna Scene denne kvelden treffer du Brageprisvinner i 2022, Ingeborg Arvola, i samtale med Marte Hallem.

Etter bokbadet blir det konsert med Marte Hallem.

Ingeborg Arvola ga i 2022 ut boka «Kniven i ilden», som er første bok i trilogien «Ruijan Rannalla - Sanger fra Ishavet». I boka møter vi Brita Caisa Seipajærvi, som spenner på seg skiene og reiser fra Finland med sine to små sønner for å søke et nytt liv i Finnmark. Året er 1859 og i Finnmark skal kvener, nordmenn og samer finne en måte å leve sammen på.

«Kniven i ilden» fikk Brageprisen for skjønnlitteratur, var nominert til Bokhandlerprisen, og har fått strålende omtaler.

Marte Hallem har gitt ut flere plater og bøker, laget dokumentarer og jobbet mye med teater og spel. Hennes siste prosjekt er «Fremmed blod», hvor Hallem har utforsket den skogfinske kultur og historie. Dette har resultert i en dokumentarfilm, ei bok og en foredragsturné i Norge og Finland.

Dette arrangementet har valgfri pris. Vi vil at våre arrangementer som har inngangspris skal være tilgjengelige for alle, uavhengig av økonomisk situasjon. Derfor har vi tre forskjellige priser på dette arrangementet. Den veiledende prisen er 150,-, men du betaler det du kan utfra egen økonomi. Kjøper du billett til en høyere pris, gjør du det mulig for andre å betale mindre. Arrangementsopplevelsen er selvsagt den samme uansett pris!

Billettpris: 75,-/150,-/250,-
Dørene åpner 19.30.

Lev Litt er støttet av Stiftelsen Fritt Ord og Trøndelag fylkeskommune.

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
fredag21.04.202320:00
22:00
Havna Scene