Open menu
Olsokdagene på Stiklestad

Olsokdagene på Stiklestad

Kulturfestivalen "Olsokdagene på Stiklestad" er en stor festival med et innholdsrikt program som byr på konserter, utstillinger, historiske vandringer, middelalder marked, seminar, foredrag og gode samtaler som preges av kombinasjonen fortid og framtid, skjemt og alvor, tradisjon og fornyelse. Det er aktiviteter for store og små, og friluftsteatret "Spelet om Heilag Olav" er høydepunkt med fire forestillinger

"Spelet om Heilag Olav" spilles:
24., 25., 26., og 29. juli kl 19.00

Middelaldermarkedet er en eksotisk side av festivalen og etableres i tilknytning til middelaldergården Stiklastadir. På markedet finner vi folk fra mange europeiske land som har spesialisert seg på håndverk fra middelalderen og som gjerne demonstrerer hvordan ting lages og som gjerne selger dem etter på.

Spelet om Heilag Olav er Norges største og eldste friluftsteater.Opplev en skjebnenatt med sterke møter mellom lys og mørke, rett og galt, gammelt og nytt. En sterk opplevelse av den viktigste enkelthendelsen i norsk historie.

Olsokdagene på Stiklestad er tett festivalstemning i historiske omgivelser, og møteplassen Stiklestad danner en fin ramme for både engasjement og refleksjon.

 

 

 

 

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
mandag, tirsdag, onsdag, fredag, lørdag, søndag24.07.2020
29.07.2020
10.00
22.00
Stiklestad Nasjonale Kultursenter