Polardegos og Brutal Kuk

Polardegos og Brutal Kuk

Polardegos:
Samplepunkerne i gruppa Polardegos med medlemmer fra band som Tungtvann, Bøyen Beng, Biru Baby og Darkside of the Force oppfant en egen sjanger med debutalbumet «Fortiden i våre hender» og en bunke singler, og introduserte laptop-knusing som den nye Marshall-herpingen på konsertene sine. Ved første utgivelse konsentrerte rabulistene seg om norsk punk og hardcore-historie, drøy humor, ironi og hardtslående rockere. Med utgivelsen Lockdown som kom i april i år går de nye veier, selv om alt fortsatt er det samme. Tonen er litt mer seriøs, musikken mer mollstemt, melodiene litt tydeligere.

Konsertene er et kapittel for seg, med herlig driv og masse gøy. Dette må bare oppleves!

Brutal Kuk:
Brutal Kuk har vært blant Norges ledende punkband siden årtusenskiftet, og album-klassikere som «Berusalem» og «If you want cock» og «2016» har gitt bandet en plass i det absolutte toppsjiktet i norsk punks historie.

På tross av manglende kommersiell suksess vil seriøse musikkjennere ikke nøle med å kalle bandet legendarisk. At de ikke skifta navn, byttet fra dialekt til bokmål, striglet musikken og signerte platekontrakt med CBS da de hadde sjansen var kanskje dumt av dem rent økonomisk, og kanskje er alt dette bare en myte, men resultatet av kompromissløsheten er uansett at de har stått fjellstøtt som ett av Norges beste punkband gjennom hele årtusenet. Ikke minst gjelder dette som liveband, hvor Brutal Kuk frembringer ekstase som få andre.

Inngang kr 200.- + gebyr på Hoopla
Inngang kr 250.- i døra
Inngang kr 200.- for medlemmer av SteinkjerPønkrockforening.

Aldersgrense 20 år.

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
fredag07.10.202222:00
23:55
Kulturscenen Vårt Hjem