Pop-up AFTERNOON TEA

Vi inviterer til helaften med Verdals første?? Afternoon Tea etterfulgt av Riksteatrets Stormfulle Høyder. Vi byr på en autentisk britisk afternoon tea. Du får den deiligste mat og drikke, servert i omgivelser med særpreg. Du ønskes velkommen av norges eneste tesommilier og det er alltid behagelig musikk i bakgrunnen til å sette den rette, ærverdige stemningen. Tesommilier Knut Marius streber etter å gi alle våre gjester en opplevelse som er av høy kvalitet, ærverdig og intim.

Her får du mat og drikke varierer ogdu er garantert å få servert noe som er smakfullt, matchende og mettende. Temenyen er allsidig og vi lar vi vår tesommelier skinne, slik at du alltid er garantert en ny og interessant smaksopplevelse. Du får kun servert te av høy kvalitet kjøpt blant andre Blinde bonde og Babe, A.C. Perch Thehandel og Østerlandsk thehus.

Knut Marius er, som en av få i Norge, sertifisert tesommelier ved UK Tea Academy, en anerkjent organisasjon i London som drives av den verdenskjente forfatter og teekspert Jane Pettigrew. Knut Marius har sitt eget foretak hvor han tilbyr teopplevelser, og deler velvillig av sin kunnskap om te med alle som spør. Sammen med Margarete på Strømnes ønsker de å spre gleden te kan gi til flere, og skape gode teopplevelser.

Etter en deilig Afternoon Tea går vi rett inn i teatersalen for å oppleve dramaet i Stormfulle Høyder som er en "En medrivende og vakker historie om klasseforskjeller, hevn og umulig kjærlighet"

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
onsdag29.03.202316:30
18:50