Open menu

Reisen Til Julestjernen

Reisen Til Julestjernen

Garantert julestemning

 

Vi er i et kongerike i eventyrland. Her fins utenisser, innenisser, snøfnugg og røvere. Og ikke minst prinsesse Gulltopp. Den lille prinsessen vil ha den ekte julestjernen på treet når det blir jul, den som lyser så vakkert på himmelen. Hun går ut i vinterkulda på julenatten for å lete etter julestjernen, og blir borte.

Kongen blir rasende og kaster en forbannelse over julestjernen som gjør at den slukner. Bare Gulltopp kan få den til å skinne igjen. Mange år senere dukker en unge kvinne som heter Sonja opp på slottet. Da hun får høre den triste historien, vil hun gjøre alt hun kan for å finne prinsesse Gulltopp og få julestjernen til å skinne igjen.

Med over 50 aktører, store og små, blir dette en opplevelsesrik familieforestilling. Slik har du aldri sett den norske juleklassikeren før.

Forestillingen hadde premiere 25.november 2017 og spilte for utsolgte hus og mer enn 5500 publikummere. Forestillingen ble også svært godt mottatt av et samlet pressekorps. Les hva anmelderne skrev om forestillingen her:https://www.turneteatret.no/ny...

Av:Sverre Brandt

Musikk:Johan Halvorsen

Regi:Ane Aass

Scenograf:Monica Nestvold

Koreograf:Hulda Vestvik

Musikalsk leder:Ola Wist Holmen

Mask - og parykkdesigner:Leo Thörn

Lyd og lys:Turnéteatret i Trøndelag

Med:TBA

 

Kjøp Billett her

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag28.11.2019
08.12.2019
18.00
20.00