Sebastian Zalo + Gus Polden

Fredag 11. februar 2022 kommer Sebastian Zalo og Gus Polden til Røstad Scene!

Sebastian Zalo og Gus Polden har et helt unikt samarbeid. De er ikke bare gode venner, men de har også en vanvittig musikalsk kjemi. De siste årene har de skrevet utallige låter og herjet scener sammen. Og det er på scenen Sebastian Zalo og Gus Polden liker seg best, med en
magnetisk scenetilværelse trekker de publikum inn i sitt univers.

Når: 11. februar 2022
Hvor: Røstad Scene
Dørene åpner: kl.20:00

Aldersgrense: 18år.

------------------------------------------------------------------------------------
Den 23 år gamle Hortensgutten Sebastian Zalo er godt i gang med å sette sitt preg på det Norske musikklandskapet. Han har en sjelden evne til å balansere det såre og det selvsikre, noe som gjør musikken hans både fengende og folkelig. Talentet sin karisma har allerede skapt unike relasjoner med lyttere gjennom musikken og opptredener på steder som by:Larm, Øya, Lindmo, De Neste, & P3 Live. Forårets meritter ble konkludert i nominasjoner som «Årets Nykommer» på «P3 Gull» og «Årets Gjennombrudd» på «Spellemann». Men pangstarten er dog akkurat det – kun starten på en mangfoldig og berikende reise. Med seg på turné har han Gus Polden, en uanstrengt historieforteller og eminent musiker.

25 år gamle Gus Polden fra Nøtterøy har de siste årene vist seg som en svært dyktig låtskriver og multi-instrumentalist, etter å ha skrevet og laget musikk med andre artister. Han debuterte som soloartist høsten 2021, og har så langt gitt ut låtene Hardere Vær, Over og Olivengrønn.
Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
fredag, lørdag11.02.2022
12.02.2022
20:00
01:00
Røstad Scene