Steinkjerfestivalen 2023

Steinkjerfestivalen er en av Trøndelags største og mest profilerte årlige musikkfestivaler, som arrangeres hvert år i slutten av juni. En folkefest midt i landet.

Under festivalen forvandles Steinkjer sentrum til et intimt og stemningsfullt festivalområde der det syder av liv og festivalstemt publikum. Hovedscenen ligger i Rismelen har kapasitet på nesten 7000 personer. De andre scenene under festivalen er den intime Klubbscenen i Steinkjer samfunnshus, NTE-teltet på torget og mektige Steinkjer kirke. Alt innen kort gangavstand. Fire unike og stemningsfulle scener som dekker hele spekteret av følelser og musikkopplevelser.

Se her for festivalprogram og oversikt over artistene.

Mye mer enn bare musikk
I tillegg til musikkprogrammet skjer det mye i og rundt Steinkjer under festivalen. Blant annet arrangeres arrangementene Framtidsfredag og Én bit matfestival samme helga.

Framtidsfredag er en dag som er bygd opp av en rekke spennende og utfordrende foredrag, workshops, kurs og debatter.

Konseptet er enkelt: Du plukker og velger selv hva du ønsker å delta på – akkurat som når du er på festival. Tematikken varierer fra år til år, men fokus skal alltid være på framtida. Hva spiser vi? Hva gjør vi? Hvordan ser lokalsamfunnet vårt ut om 10 år eller 50 år?

Her kan du kjøpe festivalpass:
Festivalpass for hele festivalen
Fredagspass
Lørdagspass​​​​​
 

 

 

 

 

 

 

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
torsdag22.06.202309:00Steinkjer