TORGPARTY MED SKEI OG PT, DJ MAVO OG BOINNDRAG

Det ligger an til en en skikkelig festkveld under Steinkjermartnan fredag 12. august, når vi får rigget opp Steinkjerartistene Skei og PT, Boinndrag og DJ Mavo på stor scene. 

 

Skei & PT består av Kristoffer Skei og Per Thomas Holtan. Du har kanskje hørt hitlåtene "Målløs", "Sol og sommer" og "Blåveis"? Jepp, det er dem. Visste du forresten at låten «Målløs» har over 8 millioner streams? Rap-duoen sprer glede med sine fengende refrenger og meningsfulle tekster. Med en god blanding av pop og rock i låtene sine med både humor og alvorlige temaer som undertoner treffer de et bredt publikum. Skei & PT har holdt det gående i over 13 år, men det er de siste årene de har satset skikkelig på musikken. 

 

Med seg på scenen under Steinkjermartnan har de DJ Mavo! Magnus Saugestad Andersen uten tvil Steinkjers råeste DJ, og han stiller ofte som duoens DJ ved liveopptredener. Han har samarbeidet med en rekke av landets kjente artister, og slipper i tillegg egne låter i løpet av sommeren. DJ Mavo har over 1,5 millioner avspillinger på strømmetjenester, så det er kjente karer som entrer scenen denne kvelden. 

 

Videre inn i fredagsnatta klemmer bandet Boinndrag til. Flere av deres egenskrevne låter er Steinkjerhistorie i Rockform, og det er ikke noe tvil om at intensjonen er å gjenopplive Steinkjer-Rocken. De seks artistene har særdeles ulik bakgrunn sjangermessig - men det er noe av moroa. Alt på Norsk! De er også kjent for å sparke litt ekstra i de coverlåtene de spiller. Boinndrag spiller for- og med publikum i sine opptredener, så dette blir stas!

18 års aldersgrense.

Inngang 270,-

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
fredag12.08.202220:00
01:30