Open menu

The Final Gig del 1: Øyna

Fredag 26. juli blir en stor kveld for fans av både Øyna og The Rainmakers! Som en aperitif til det mer rocka arrangementet som venter i Langfjæran på lørdag inviterer vi til helaften på Øyna med et helt spesielt innhold for lokale og langveisreisende med sansen for musikk.

Program:
18.00: Henriksen og Mytting i litterær samtale med Walkenhorst
Forfatterne Levi Henriksen og Lars Mytting snakker med Walkenhorst om hvordan hans låtskriving har påvirket deres og andres forfatterskap. Samtidig lanseres en eksklusiv bok med et utvalg av Walkenhorsts tekster – blant annet med forord av bandets kanskje mest kjente fan, Stephen King.

20.00: Finn Bjelkes Popquiz
Finn Bjelke er Kongen av Popquiz, og alle som enten har lyttet til eller deltatt i hans Popquiz enten på NRK eller Radio Vinyl, vet hvilken lun og munter stemning Bjelke skaper – samtidig som man lærer noe nyttig.

Bjelke kjører to runder. Maks fem personer per lag.

22.00: Akustisk intimkonsert med The Rainmakers
Vi avslutter kvelden oppe på Øyna med en akustisk intimkonsert med The Rainmakers. Dette blir en helt unik opplevelse – et must for fans.

(Cirkatider)

Priser:
Kl. 18.00 – Bokbad/Litteratur/musikksamtale – kr. 175,-
Kl. 20.00 – Finn Bjelkes Popquiz – kr. 220,-
Kl. 22.00 – The Rainmakers akustisk – kr. 310,-
Helaften – 530,-

Et begrenset antall billetter er lagt ut for salg fredag 29. mars 2019 kl. 10.00 norsk tid. Billetter kjøpes her: https://kultar.no/billetter/the-final-gig/

Vi legger også ut informasjon på www.thefinalgig.com

Billetter til lørdagens arrangement finner du her: https://kultar.no/billetter/the-final-gig-langfjaeran/
 

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
Fredag26.07.201918.00