Trine Rein Julegaven

For åttende gang reiser Trine Rein på juleturné i førjulstiden med sin egen konsert Julegaven. Med seg på laget har hun gjesteartist, Adrian Jørgensen med den vakre stemmen som vi er blitt kjent med via både X Factor, The Voice, MGP med låten The Bubble, og Stjernekamp på NRK. Julegaven byr også i år på lokale kor i hver kirke som vil bidra til å skape den gode julestemningen vi lengter etter.

I Steinkjer kirke, treffer hun Trondheim gospelkor
som kommer til å kaste glans over konserten.

Etter et historisk spesielt år skal det bli godt å få med seg en julekonsert med mening, god musikk og ikke minst, en god latter. Det trenger vi nå! Trine Rein er kjent for å by på seg selv som artist og sanger, og med en habil sanger som Adrian i tillegg er det ikke mye å lure på: Dette blir skikkelig gromlyd!

Apropos gromlyd, årets band består av Trine Reins faste musikere, Olav Torgeir Kopsland på strengeinstrumenter, Kenneth Bjørdal på Hammond orgel, og Alexander Pettersen på trommer og perkusjon. På lyd har hun med seg Bodvar Tornes, og med dette stjernelaget er kvelden satt, og de gode musikkopplevelsene står i kø.

Hjertelig velkommen til en veldig hyggelig førjulskonsert med Julegaven!

Dørene åpner ca 20 minutter før konsertstart.
Varighet ca 80 minutter uten pause.


Facebook, Trine Rein
Trine Reins official website
Booking agency
Lytt til til Trine på Tidal og
Spotify


Facebook, Julegaven - Trine Rein

Instagram
@trinerein
@julegaven_trinerein

Twitter
@TrineRein
Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
onsdag01.12.202117:30Steinkjer Kirke