Vin & Vinyl

Vin & Vinyl

Vin & Vinyl: 80-tallet med Leiv Terje Nilsen

80-tallet! Musikalske helter, store sangere og historier fra turnébussen!

80-tallet var preget av noen store musikalske helter med store stemmer. De fleste innenfor rocken. Som musiker og sanger ble det mer og mer musikk for Leif Terje utover 80-tallet. Til slutt førte dette til at musikken ble jobb med base i en 13 meter lang buss på tur rundt i hele Norge.

Denne kvelden får du servert historier om musikkbransjen på 80-tallet og hva en rocker måtte tillate av musikalske kompromiss for å overleve (på vann og brød?)! Det blir gjenhør med kjente klassikere, men også innspilt musikk som aldri har blitt publisert offentlig. Noen betraktninger rundt de største heltene blir det også.

Etter at samtalen på scenen avsluttes, holder vi den gode samtalen videre for god sosial "networking" som de sier på nynorsk.

Kom, lytt til god musikk, hør godt fortalte anekdoter og refleksjoner og nyt et godt selskap.

Vin & Vinyl er en musikkforedrag-serie med «pub-vri», startet av Turnéteatret i Trøndelag. Arrangementet har vært gjennomført i foajéen på teatret i Verdal en stund, før de nå har inngått samarbeid med oss på Kulturscenen Vårt Hjem.
En ny gjest presenterer sitt tema hver måned, og vi gleder oss masse til å samarbeide med Turnéteatret om denne arrangementsserien.

Inngang kr 99. + gebyr på Hoopla
Inngang kr 150.- i døra
Aldersgrense 20 år

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
fredag30.09.202220:00
22:00
Kulturscenen Vårt Hjem