Med sin lange kyst og mange bukter og viker har Innherred flere nydelige badeplasser. Her finner du informasjon om seks utvalgte strender.

Paradisbukta

Kommune: Steinkjer
Beliggenhet:  5 kilometer nord-vest for steinkjer sentrum ved Søndre Egge. Følg Bogavegen (rett frem hele vegen) vestover fra rundkjøring nr to etter bru over elva på E6 gjennom Steinkjer.
Kvaliteter og tilrettelegging: Paradisbukta er ei bynær badestrand og friluftsområde. Det er tilrettelagt med grillplasser, sittegrupper, toaletter, dusjer og omkledningsanlegg samt parkering. Det er en fin langgrunn sandstrand med grasbakker, svaberg og plenty med små viker og bukter.

Paradisbukta. fra Wikipedia

Rinnleiret badestrand

Kommune: Levanger
Beliggenhet: Stranden ligger om lag 4 km nord for Levanger, akkurat på grensen mellom Verdal og Levanger, kun en liten avstikker fra E6.
Kvaliteter og tilrettelegging: Rinnleiret er et verneområde hvor du finner ei stor sandstrand som er flere kilometer lang. Stranden er langgrunn og en badestrand hvor de små kan kose seg med vann og sand i trygge omgivelser. Området er tilrettelagt med toaletter og parkering.

Sundssand

Kommune: Inderøy
Beliggenhet: Stranda ligger rett sør for Straumen sentrum, et steinkast fra Strømnes. Det går gang- og sykkelsti fra Straumen og rundt hele Sundsand. Kjør over Straumbrua, og ta av andre veg til høyre; Sundssandvegen.
Kvaliteter og tilrettelegging: Sundssand er en flott langgrunn badestrand med finkornet sand omgitt av plenområder. På friområdet finnes det kiosk, sanitæranlegg tilrettelagt for funksjonshemmede, lekeplass, grillsteder, turstier og 3 sandvollyballbaner.

Sundsand i Inderøy kommune

Røstad Strand

Kommune: Levanger
Beliggenhet: Stranden ligger like ved Trønderhallen og Kjærlighetsstien, som er en 1,4 km lang sti.
Kvaliteter og tilrettelegging: Eget grillområde med benker, bord og griller som også er tilpasset rullestolbrukere. Stranden har flott utsikt mot Ytterøy og Inderøy og er godt egnet for lek og moro. Området er solrikt og ligger i le. Like ved Trønderhallen, hvor det er svømmebasseng, flerbrukshall, klatrevegger og kafe.

Badestrand, Røstad

Grønøra badeplass

Kommune: Snåsa
Beliggenhet: Ligger ca 15km sør for Snåsa sentrum, ved Snåsavannet
Kvaliteter og tilrettelegging: Det er langgrunt og passer veldig bra for barn.  Stor parkeringsplass med et lite hus hvor det er toalett. Kort og fin stiI fram til stranden og stien er tilrettelagt for rullestolbrukere. Inne i skogholtet bak stranda er det tilrettelagt for grilling, med benker å sitte på og det er murt opp et ildsted.

snåsa snåsavatnet grønøra padling Foto Visit Innherred
Center map
Traffic
Bicycling
Transit