Planlegg en tur tilbake til vikingtida på det gamle høvdingsetet og Barnas Vikingdager. Er du klar?

Bli med inn i den lekende magien på markedsområdet, der du møter vikinger fra hele Europa. Historiefortellere, gjøglere og musikere lager liv og leven, mens det fyres bål og lages mat mellom telt og boder.

Bestill overnatting og festivalbilletter og overrask barna med en helg de aldri vil glemme!

Barnas Vikingdager med overnatting

2 voksne og 2 barn

Pris: Fra 1075 kr

Inkludert i prisen: én overnatting hytte på Guldbergaunet Camping med 4 sengeplasser og liten stue og inngang til Barnas Vikingdager hos Egge Museum.

Tilbake til vikingtida

Handelsmenn og dyktige håndverkere tilbyr varer slik som vikingene selv kunne ha gjort det, og uvante lukter og lyder setter deg i stemning. Kanskje vil du ta ferdighetsmerket vårt, og bli en ekte viking selv? Her kan du bruke alle sansene og lære mye!

Se hele programmet på
www.barnasvikingdager.no

Barnas vikingdager på Egge

Bruk helga i Steinkjer

Ta med familien og bruk helga på Barnas Vikingdager og på å oppleve Steinkjer og omegn. Ta turen i bassenget på Dampsaga Bad, på laserland, bowling eller en topptur langs Trollstien til Oftenåsen. Ønsker dere å oppleve enda mer vikinger er det naturlig å ta turen til Stiklestad Nasjonale Kultursenter i Verdal.

Bli en ekte viking!

Barna som besøker oss kan ta et ferdighetsmerke, og bli en ekte viking! Vår store høvding er klar til å legge det praktfulle Eggesverdet på skuldra til de tapre håpefulle når de har bestått fem spennende og lærerike poster. De får med et flott diplom hjem, som bevis og et minne om opplevelsene på Barnas vikingdager!

Barnas vikingdager på Egge

Guldbergaunet Camping

På Guldbergaunet bor dere sentralt med gangavstand til lekeparken i Rismelen, matbutikker, sentrum og Dampsaga bad. Hvorfor ikke ta med sykkel og sykle til Egge Museum – det blir en flott opplevelse for barna!

Barnas Vikingdager med overnatting

2 voksne og 2 barn

Pris: Fra 1075 kr