Opplev Den Gyldne Omvei fra sykkelsetet!
Ta toget fra Trondheim og sykle Borgenfjorden rundt med overnatting med mat og gode opplevelser! Vi møte deg på stasjonen.

Borgenfjorden rundt på sykkel

Borgenfjorden rundt er en sykkeltur på 32 km rundt Borgenfjorden og Den Gyldne Omvei 1,5 time nord for Trondheim. Ruta slynger seg mellom trønderske gårder og vakkert kulturlandskap, og passerer blant annet Middelalderkirken Mære kirke, hjortefarmen på Gjørv Gård, Gangstad Gårdsysteri og gårdsbutikken Gulburet. Sykkelturen går delvis på asfaltert vei og noe grusvei.

Ta toget og lei sykkel!

Kommer dere med toget, kan vi møte dere med våre utleiesykler på togstasjonen med kart og rutebeskrivelse. Vi leier ut el-sykkel og vanlig sykkel. Bagasjen kjører vi til overnattingsstedet for deg om ønskelig.

Vi presenterer under en overnattingspakke for Borgenfjorden rundt på sykkel.

PAKKETILBUD MED OVERNATTING:

Vi møter dere på Sparbu stasjon med sykkel utstyrt med sykkelvesker, pumpe, hjelm og refleksvest og kart med rutebeskrivelse.

Dag 1 og lunsj – Borgenfjorden Rundt

Underveis på turen får dere servert lunsj på Gulburet før dere sykler videre til et av de idylliske overnattingsstedene Husfrua Gårdshotell, Øyna Kulturlandskapshotell eller Saga – Senter for Fotografi. Der venter det middag og overnatting i rustikke omgivelser.

DAG 2 av sykkelturen rundt Borgenfjorden

Neste dag kan dere besøke kommunesenteret Straumen med koselige butikker og Skulpturparken Muustrøparken. Her er det 11 små og stor skultpturer av Nils Aas. Ikke langt unna ligger Nils Aas Kunstverksted. Et museum med faste og vekslende utstillinger. Ta gjerne en tur innom Galleri Mitsel som ligger helt ved Muustrøparken. Inderøy Landhandleri er en koselig og artig butikk å utforske og ta deg en tur innom de hærlige damene på Kjerringa me’ Straumen.

Deretter fortsetter dere sykkelturen rundt Borgenfjorden med siste etappe tilbake til Sparbu Stasjon hvor dere setter fra dere sykler og utstyr. Vi kjører selvfølgelig bagasjen deres til og fra overnattingsstedet, og ønsker dere å handle varer fra den Gyldne omvei med hjem ordner vi det også.

Rutebeskrivelse på ut.no

Den Gyldne Omvei – for deg som elsker mat, kunst og ro

Langs Den Gyldne Omvei på Inderøy på Innherred finner du mat laget av lokale råvarer, som selges både på gårdsutsalg og i restauranter. Her får du alt fra brødvarer og eksklusivt syltetøy til foredlete kjøttvarer som skinke og pølse. Inderøy Gårdsbryggeri kan by på hele 10 sorter øl, og er åpent for besøk på lørdager. En kjøretur i det nydelige kulturlandskapet på Inderøy byr på mange overraskelser, og kanskje lurer din nye favorittsmak rundt neste sving?

BESTILLINGSINFORMASJON "BORGENFJORDEN RUNDT MED OVERNATTING"

Pris pr. pers i dobbeltrom: fra kr 2310,-
Inkluderer: Sykeleie, 2 x lunsjer, 1 x overnatting, 1 x middag samt bagasjetransport (endelig pris bestemmes av valgt hotell og valg av type sykkel)
Periode:1. apr -1.okt

Kontakt oss på:
Tel: +47 74 40 17 16
E-post: post@visitinnherred.com
Eller gjennom skjema under.

Du vil kanskje også like