Opplev Den Gyldne Omvei fra sykkelsetet! Ta toget fra Trondheim og sykle Borgenfjorden rundt med overnatting med mat og gode opplevelser! Vi møte deg på stasjonen.

PAKKETILBUD MED OVERNATTING:

Vi møter dere på Sparbu stasjon med sykkel utstyrt med sykkelvesker, pumpe, hjelm og refleksvest og kart med rutebeskrivelse.

Hele rundturen er tilsammen ca 35 km. Den går på delvis asfaltert vei og noe grusvei.

Dag 1 og lunsj – Borgenfjorden Rundt

Underveis på turen får dere servert lunsj på Gulburet før dere sykler videre til et av de historiske overnattingsstedene Strømnes – Oldefars Gjestehus, Husfrua Gårdshotell eller Saga – Senter for Fotografi. Der venter det middag og overnatting i rustikke omgivelser.

DAG 2 av sykkelturen rundt Borgenfjorden

Neste dag kan dere besøke kommunesenteret Straumen i Inderøy med koselige butikker og Skulpturparken Muustrøparken. Opplev skulpturer av Nils Aas og gjør et besøk i Nils Aas Kunstverksted som forteller on livshistorien til Nils Aas. Her er det skiftende kunstutstillinger året rundt. Ta gjerne en tur innom Galleri Mitsel som ligger helt ved Muustrøparken.

Deretter fortsetter dere sykkelturen rundt Borgenfjorden med siste etappe tilbake til Sparbu Stasjon hvor dere setter fra dere sykler og utstyr. Vi kjører selvfølgelig bagasjen deres til og fra overnattingsstedet, og ønsker dere å handle varer fra den Gyldne omvei med hjem ordner vi det også.

Last ned kart i PDF

BESTILLINGSINFORMASJON "BORGENFJORDEN RUNDT MED OVERNATTING"

Pris pr. pers i dobbeltrom: fra kr 2145,-
Inkluderer: Sykkelleie, 2 x lunsjer, 1 x overnatting, 1 x middag samt bagasjetransport
Periode:1. apr -1.okt