8. – 9. november

På fredagen er det «etter jobben-konsert» med GRAS kl 16.00. Et sjanger-rikt trønder-band som i felleskap har skapt et særegent, vokalsterkt og folkelig sound med tydelige referanser til rock-, folkemusikk-, bluegras-, contry- og visesjangeren. Denne konserten spilles på Kulturscenen Vårt hjem.

Etter jobben-konsert: GRAS | Hilmarfestivalen

GRAS er et sjanger-rikt trønder-band som består av seks damer og en mann som på hver sin kant har opparbeidet seg en solid musikalsk tyngde og som hver for seg har et stort nedslagsfelt på Innherred. De har i fellesskap skapt et særegent,vokalsterkt og folkelig sound med tydelige referanser til rock-, folkemusikk-, bluegrass-, country- og...

Årets Hilmarkonsert

Årets Hilmarkonsert starter kl 18.30 hos Tingvold Hotell. Solist til denne tradisjonsrike konserten er Andreas Bjørkås, en dyktig fiolinist. Han får med seg trekkspilleren Mads Eik Odde, en av de fremste i landet på sitt instrument. Etter konserten blir det mer musikk og dans på hotellet.

Hilmar X

Senere på kvelden er det Hilmar X på Dampsaga Kulturhus, en sterk konsert med sterke damer. På denne konserten byr Hilmarfestivalen på følgende fantastiske artister: Ida Jenshus, Helga Myhr med Bendik Baksås, TORA med Tora Aagård Dahle, og MOENJE, med Hilde Fjerdingøy og Marja Mortensson! Denne konserten starter kl 20.00.

Hilmarkonserten 2019 - med Andreas Bjørkås | Hilmarfestivalen

Eit musikalsk mestermøte Andreas Bjørkås blir årets solist til den tradisjonsrike Hilmarkonserten under Hilmarfestivalen i november.Han kjem frå ein familie med fleire aktive folkemusikarar. Han lærte felespill og slåttemusikk av fleire spellmenn i Oppdal. Andreas Bjørkås har særlig fordjupa seg i feletradisjonane frå Oppdal og omegn, Ottadalen og Rørosområdet.

Spell og dans på Tingvold | Hilmarfestivalen

Spell og dans på Tingvold, med bl.a Grenslåt & Folke Lindqvist (Lierne/Östersund), Dølalæte (Gudbrandsdalen), Jan Arilds (Verdal/Levanger), Spellmannslaget i BUL Steinkjer, Levanger spellmannslag, Malm trekkspillklubb, Malmligaen, Svein Kåre Haugen & Magne Feragen (Malm/Steinkjer), Trondheim Toradergruppe, Mukampen spelemannslag (Gudbrandsdalen), Leksvik trekkspillklubb, Reidar Aksnes orkester (Verdal), Monicas (Steinkjer), Grovens orkester (Helgeland) Ann, Gunn & Arild (Folldal/Steinkjer) Arrangementet...

HILMAR X | Hilmarfestivalen

På denne konserten byr vi på følgende fantastiske artister: Ida Jenshus, Helga Myhr med Bendik Baksås, TORA med Tora Aagård Dahle, og MOENJE, med Hilde Fjerdingøy og Marja Mortensson! Ida Jenshus er en ettertraktet liveartist med over 500 konserter i ryggen. Hun er en folkekjær musiker som alltid leverer magiske konsertopplevelser!

Fullstendig program og skreddersøm

For å se hele programmet for festivalen så gå inn på www.hilmarfestivalen.no/program

Hvis ønskelig kan vi ordne en pakke med festivalpass på lørdagen og overnatting på hotell. Vi skreddersyr etter deres ønsker.

Skogmo/Haanshus Duo

Farsdagsgaven til en som har alt – ei ny opplevelse!

Søndag 10. november er det farsdag, og det feirer Hilmarfestivalen sammen med Egge Museum! Kl 11 blir den tradisjonsrike Farsdagskaffeen på Fylkesmannsgården. Her er det gratis inngang men du betaler selvsagt for kaffen.

Og til han som har alt: Hva passer vel bedre enn en gitarkonsert? Her møter vi noe av det beste Trøndelag kan by på i møte med det beste Malawi kan tilby. Da blir det nemlig et Mestermøte med Skogmo/Hanshus og Faith Mussa i Fylkesmannsgården kl 13 etter Farsdagskaffen.

Du vil kanskje også like