Ta turen til Steinkjer og en av landets største folkemusikkfestivaler. Bruk tid på det som er viktig i livet; musikk og mat!

Pakke 2 tors 7. nov: Dagspass m/ middag

Nyt middag hos Chef eller Famille, midt i Steinkjer sentrum før du blir underholdt med konsertenene Fargespill Trondheim og konsert med Marja Mortensson, Daniel Herskedal og Trondheimsolistene (kvartett).

Fargespill Trondheim starter kl 18.30 på Dampsaga Kulturhus og er et flerkulturelt kunstnerisk prosjekt hvor mer enn 100 barn og ungdom fra 40 nasjoner, inkludert Norge, deltar på ukentlige øvinger gjennom hele året. Gjennom dette skapes en forestilling med basis i folkemusikk og dans, sirkus og barnelek fra hele verden. Forestillingen i Steinkjer inkluderer lokale aktører!

Fargespill Trondheim - med lokale aktører! | Hilmarfestivalen

Fargespill Trondheim er et flerkulturelt kunstnerisk prosjekt hvor mer enn 100 barn og ungdom fra 40 nasjoner, inkludert Norge, deltar på ukentlige øvinger gjennom hele året. Gjennom dette skapes en forestilling med basis i folkemusikk og dans, sirkus og barnelek fra hele verden. Forestillingen i Steinkjer inkluderer lokale aktører!

Konserten med Marja Mortensson, Daniel Herskedal og Trondheimsolistene (kvartett) starer kl 20.30 og er også i Dampsaga Kulturhus.  Marja Mortensson er en av de mest oppsiktsvekkende norske vokalistene som har entret scenen på en god stund. Nå har hun og medkomponist Daniel Herskedal komponert ny musikk som spenner fra duoformat til forseggjorte stykerarrangementer, svevende mellom kunstmusikken og tradisjonen. De vil fremføre musikken med en kvartett fra Trondheimsolistene, et av Norges mest toneangivende og aktive strykerensembler gjennom 30 år. Dette blir en bra kveld!

Pris dagspass torsdag 500 kr. Hver konsert koster 300 kr så det lønner seg å kjøpe dagspass.

Marja Mortensson, Daniel Herskedal og Trondheimsolistene (kvartett) | Hilmarfestivalen

Få artister de siste årene har tatt musikkinteresserte norske lyttere på senga på samme måte som den sørsamiske joikeren Marja Mortensson har gjort. Musikken er et originalt møte med den sørsamiske musikktradisjonen som både byr på noe nytt og ambisiøst, men også gjenkjennelig. I tillegg er Mortensson er en av de mest oppsiktsvekkende norske vokalistene som har...

Farsdagsgaven til en som har alt – ei ny opplevelse!

Søndag 10. november er det farsdag, og det feirer Hilmarfestivalen sammen med Egge Museum! Kl 11 blir den tradisjonsrike Farsdagskaffeen på Fylkesmannsgården. Her er det gratis inngang men du betaler selvsagt for kaffen.

Og til han som har alt: Hva passer vel bedre enn en gitarkonsert? Her møter vi noe av det beste Trøndelag kan by på i møte med det beste Malawi kan tilby. Da blir det nemlig et Mestermøte med Skogmo/Hanshus og Faith Mussa i Fylkesmannsgården kl 13 etter Farsdagskaffen.

Skogmo/Haanshus Duo

Fullstendig program og skreddersøm

For å se hele programmet for festivalen så gå inn på www.hilmarfestivalen.no/program

Hvis ønskelig kan vi ordne en pakke med festivalpass på lørdagen og overnatting på hotell. Vi skreddersyr etter deres ønsker.

Du vil kanskje også like