Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Omvei til store opplevelser

Veistrekningen «Den Gyldne Omvei» går gjennom et vakkert kulturlandskap langs Rv761 i Inderøy kommune i Nord-Trøndelag. «Det tar 12 minutter å kjøre E6 mellom Røra og Vist og Den Gyldne Omvei tar 8 minutter mer…….eller en dag, ei uke, en hel sommer, et helt liv…..» Omveien tar riktignok mer tid, men opplevelsene du får med deg på veien gjør at du neppe vil angre.

Gårdsmat og økologisk mat med lange tradisjoner, kunsthåndverk og husflid, tradisjoner og besøksgårder er blant opplevelsene langs Den Gyldne Omvei. Her er opplevelser for hele familien!

Gangstad Gårdsysteri

 

GANGSTAD GÅRDSYSTERI

– Her lages prisbelønt ost og iskrem av gårdens ferske kumelk. På gården er det egen gårdsbutikk med egne og andre lokale produkter, og om sommeren kan du nyte en kopp kaffe og deres lokale iskrem på tunet eller i kårstua.  Se her for mer informasjon og åpningstider.

Gulburet Gårdsbutikken

 

GULBURET – Det gule buret med smak, historie og opplevelser!

– Gårdsbutikk med et spennende utvalg av egne og lokale spesialiteter, lokal historie og håndverk. Servering fra gårdens bakeri og bryggeri. Nyt atmosfæren i gårdstunet med smørbrød, lunsjretter, kaffe og kaker. Galleri, historie, kultursti. Se her for mer informasjon og åpningstider.

Nytelse av god mat på Øyna - Fotograf RUA

 

ØYNA – helt øverst!

– Et særegent spisested på taket av Inderøy. Her kan du nyte et lokalt måltid med panoramautsikt over Trondheims-fjorden. Tilbyr aktiviteter for store og små, som fotballgolf, frisbeegolf og naturbasert aktivitetsløype og salg av gårdsmat i tillegg til kokkens fristelser. Se her for mer informasjon og åpningstider.

Sau i Hengekøye på Berg Gård FOTO: MAGNAR KIRKNES BERG GÅRD OG INDERØY BRENNERI

– Gammeldags landhandel og eget slakteri, gårdsmatkjøkken og brenneri. Her foredles lam, frilandsgris og karve til akevitt. På Slakteriloftet spisested kan du få servert maten som lages på gården.
Spisested og brenneri: Helårsåpent på bestilling.
Gårdsbutikk/sommerkafé: Se her for mer informasjon og åpningstider

Nils Aas kunstverksted, Inderøy, Gyldne Omvei NILS AAS KUNSTVERKSTED – En skapende og levende plass!

– Et museum for skulptøren Nils Aas (1933 – 2004) på hans fødested Straumen i Inderøy. I tillegg til 5-6 årlige utstillinger med norsk samtidskunst, er det en fast samling kunst av Nils Aas. I nærheten ligger Muustrøparken med mange skulpturer av Nils Aas. Se her for mer informasjon og åpningstider.

Inderøy Gårdsbryggeri, langs Den Gyldne Omve/eventlokaleri - gårdsutsalg, ølsmaking og møte

 

INDERØY GÅRDSBRYGGERI – Øl med fyldig smak og særpreg. Brygget etter gamle håndverkstradisjoner!

– Gårdsbryggeri med gårdsutsalg og publokale. Ølsmaking for små og store grupper etter avtale. Du kan nyte Inderøyøl hos alle serveringsbedriftene langs Den Gyldne Omvei. Se her for mer informasjon og åpningstider.

Fjordturer.no - skreddersydde opplevelser på Trondheimsfjorden

 

FJORDTURER Skreddersydde opplevelser på Trondheimsfjorden.

Opplev det vakre Inderøyslandskapet og Trondheismfjorden fra sjøen. MS INNHERRED har hjemmehavn ved Kjerknesvågen Kai og kan anløpe alle havner i Inderøy. Plass til 12 passasjerer. Servering på bestilling med aller rettigheter. Se her for mer informasjon

Opplev ditt eget eventyrbryllup på Inderøya

 

HUSFRUA GÅRDSHOTELL 

Et idyllisk hotell og spisested med flott ustikt over Trondheimsfjorden. Her kan du spise godt, nyte utsikten, oppleve nærheten til dyra på gården. Godt egnet til mindre selskap og seminarer. Helårsåpent på bestilling.

Sommeråpen Gårdsbutikk på Stabburet og kafe. Se her for mer informasjon og åpningstider.

STrømnes - oldefars hus, langs den gyldne omvei

 

STRØMNES Oldefars hus!

Overnatting, hagekafe og uthuspub, med nydelig utsikt mot Trondheimsfjorden. Fiskemuligheter og flotte turområder i alle himmelretninger. Helårsåpen overnatting, hagekafe og uthuspub åpen i sommersesongen. 

Se her for mer informasjon og åpningstider 

SAGA overnatting hotell inderøy, koselig overnatting, overnatting ved fjorden

 

SAGA Senter for Fortografi
hotell – galleri – workshopsEt moderne kreativt senter med kunstgalleri, fotostudio, workshopsenter og hotell. Hjemmekoselig atmosfære og gåavstand til Straumen sentrum, og Sundsand badestrand.
Sommerutstilling fra 20.6 – 19.8Se her for mer informasjon

Se informasjon om flere flotte aktører langs DEN GYLDNE OMVEI

www.dgo.no