Å dyrke kreativiteten er viktig! Er du en kreativ sjel med mange ideer og tanker som trenger påfyll og utløp? På Innherred er det et rikt kreativt miljø du kan bli bedre kjent med!

Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Kreative kurs, workshops, utleie og arrangement på Innherred

På innherred kan du dyrke kreativiteten din enten det er treskjæring, foto eller utøvende kunst som er din lidenskap. Møt ekte fagfolk som lever og ånder for kunst og formidling og bo i noen av de mest særegne byggene Innherred har å by på mens du nyter landets beste lokalmat, fred, ro og meditasjon – kan det bli bedre?

auskin kreative senter

AKS – Auskin Kreative Senter

i Vuku øst for Verdal ligger Auskin Kreative Senter – et samlingspunkt for kreativ selvutfoldelse, tilrettelagt legfolk og profesjonelle med høye krav til fagnivå og pedagogisk formidling. Med tverrfaglig kompetanseutvikling mellom håndverk, kunst, terapi og forskning.

Auskin Kreative Senter tilbyr utleie av verksteder og spesialrom med boenheter for lengre opphold. AKS tilbyr også overnatting.

Disse rommene er tilgjengelig for utleie og aktiviteter på Auskin

  • Treverkstedet
  • Retreathytta
  • Atelier rommet

SAGA – NORDphotography

Rett ved Straumen i Inderøy, langs Den Gyldne Omvei, ligger SAGA vakkert til ved fjorden. SAGA er hovedsete for kvalitetsworkshops med NORDphotography med flere av verdens mest kjente og ikoniske fotografer. Her kan neves Joyce Tenneson, Sylvia Plachy, Arno Minkkinen, Jill Enfield, Eddie Soloway, Amy Arbus, Cig harvey mm.

Enhver med interesse for foto, og med talent man ønsker å videreutvikle, er velkommen på workshops. Du trenger ikke være proff fotograf. NORDphotography’s workshops er for fotografer som vil noe med talentet sitt. Som ønsker å utvikle spennende prosjekter, bli bedre til å komponere bilder, finne sin kreative styrke, og et mer personlig fokus som fotograf og storyteller.

Er dere en gruppe som ønsker et kreativt fotoopplegg kan vertinnen sørge for det også – fyll inn skjema under for mer info!

Se oversikt over NORDphotographys workshops

Spikk - Nils aas kunstverksted

Nils Aas kunstverksted

En kort spasertur fra SAGA, ligger Nils Aas kunstverksted. Nils Aas blir ansett for å være en av Norges fremste billedhoggere. Kunstverkstedet huser et aktivt verksted, med mange aktivitetstilbud. Verkstedet er en av grunnsteinene i formidlingen.

Verkstedet er en formidlingsarena for alle grupper som ønsker en unik opplevelse i møte med kunsten. Verkstedet er åpent for besøkende i helgene, hele sommeren, og i skolens ferieuker. Her finner du tre og leire til skulpturarbeid, og materiell til tegning og maling.

Inderøy Strømnes Escape Room - grishuset_04

Escape room på Strømnes

Har du lyst på en kreativ pustepause i hverdagen kan det gjøres veldig enkelt; legg turen til escaperommet på Strømnes og la de små grå få trimme seg i kreativ utfoldelse – det er unnagjort på en time!

auskin kreative senter

Foto: AKS

 

La oss hjelpe deg!

Vi kan hjelpe deg med å få utløp for dine kreative sider, fortell oss hva du ønsker, og vi vil sette sammen et forslag til opplevelser, mat og overnatting som vi tror passer nettopp deg helt perfekt! Bruk skjema under: