Søker du organiserte aktiviteter med fart og spenning, aktiviteter hvor du må utfordre seg selv og være ute i naturen. Bli med på gruve- og grottetur, klatre, buldre, bade eller gå på truger når mørket har senket seg. Du bestemmer.

Putball / fotballgolf på Øyna

Putball er en morsm miks mellom fotball og golf. Banen snirkler seg gjennom et vakkert og variert kulturlandska og aktiviteten sørger garantert for en god latter. Du kan velge mellom 9 og 18 hulls bane. Kombiner gjerne med et godt måltid i restauranten.

Trønderhallen i Levanger

Trønderhallen er en flerbrukshall med 3 svømmebasseng, boblebad, vannsklie, badstue og kafe. Du finner også en klatrevegg med flere klatreruter med ulik vanskelighetsgra og buldrerom der.

Steinkjerhallen – flerbrukshall

Hva med en aktivitetsfylt dag i Steinkjerhallen? Der kan du som enkeltperson, gruppe eller familie leie turnhall, gymsal, klatrevegg og buldredag til en rimelig timepris.

Treetop Ekne i Trollskogen

I en trollskog på Ekne i Levanger kan du sove i et telt som svever over bakken, padle kajakk og prøve deg på SUP og utfordre deg selv i naturlekeparken med zip-line. En robåt på Byavatnet med 2 fiskestenger og flytevester er inkludert i leien.

Perfekt for venner, par og familier som er glad i naturen.

Lykkeland, Steinkjers opplevelsessenter for all aldre

Lykkeland er et innendørs lekeland, fylt, med fysiske utfordringer for baen i alle aldre. Alt ligger til rette for at barna får en fantastisk opplevelse på Lykkeland.
Laserland er et innedørs laserspill. Et spill fylt med adrenalin og spenning og det er en aktivitet som asser for alle i alderen 8 -100
Bowling – 8 bowlingbaner, 2 shuffelboards, restaurant og sittegrupper. Her finner du alt du trenger for en hyggelig dag eller kveld med dine venner, familie eller kollegaer.

Seterbesøk

Snåsas mange setrer inviterer seg til minnerike opplevelser i Snåsas fjellverden. Dra til seters og bli lykkelig! Smak på hjemmekinna smør og nykokt rømmegrøt og la ungene herje. Det er sommer og setertid!

Grottetur, gruvetur og trugetur

Hos Mokk gård er det noe å gjøre hele året. På vår, sommer og høst kan dere bli med på gruve og grottetur, mens på vinteren kan dere bli med på trugetur.

Gruve og grottetur:
Du kan bli med på guidede turer til kalksteinsgrotter og kobbergruver fra 1700-tallet. Få et historisk innblikk i datidens slit og utfordringer og hvordan gruvedriften artet seg for 300 år siden. I grottene får dere oppleve bl.a dryppstein, jettegryter of fantstiske farger og former.

Trugetur
Bli med på en guidet trugetur i det flotte turterrenget rundt Mokk Gård. Truger er enkelt å gå på, og nærheten til naturen blir enda sterkere enn på ski. Dette er en aktivitet du kan gjøre både på dagtid og på kveldstid, da med hodelykt. Dette blir opplevelser utenom det vanlige. Du kan også overnatte og spise lunsj og middag på Mokk Gård.

Dampsaga bad og gym

Ta turen til det innholdsrike badelandet og opplev spennende vannsklier. Her kan du også prøve ut aktivitetsbasseng med bølgemaskin, bølgeskulp, strømningskanal, boblebasseng og stypetårn m.m.
PS! ER UNDER RENOVASJON TIL MIDTEN AV 2021

Enkle turforslag

Turer i skog og mark trenger ikke være bratte eller lange å gå. Her er et utvalg av turer som er enkle og familievennlige. Skulle dere ønske mer info eller mer utfordrende aktiviteter, må dere bare ta kontakt.
Tips er: Roaldstein i Snåsa, Oftenåsen og Svarttjønna i Steinkjer, Bokkhaugen i Levanger og Finnheimen i Inderøy.

Badestrender

Med sin lange kyst og mange bukter og viker har Innherred flere nydelige badeplasser. Her finner du informasjon om seks utvalgte strender som er barnevennlige.

Fiske

Innherred har mye å by på når det gjelder fiske. Du kan fiske i Trondheimsfjorden fra land eller fra båt. Eller du kan fiske i de mange og fiskerike vannene. Unger elsker å kjenne at det napper i snøre og om fisken er stor eller liten spiller ingen rolle.

Museer

Barn og museer kan fort bli kjedelig mener du? Så absolutt ikke! Her er alt lagt til rette for deilige timer for hele familien! Både Egge Museum og Stiklestad Nasjonale Kultursenter er museum er barnevennlig.

Kanskje du også vil like:

Center map
Traffic
Bicycling
Transit